Gönderen Pinkfreud / 4 Ağustos 2017 Cuma / 116 Comments / ahlaksız güzin abla , dert sende derman bende , moda dışı , muallaya sor
Muallaya Sor #17
Merhaba dünya güzellerimmmmmm. Mahallenizin ipek sabahlıklı evde kalmış Mualla ablası 145 derece sıcakta, bilgisayarı kucağında derdinize derman olmaya geldi.
Öncelikle Mualla'nın kitabı olduğunu bilmeyenler varmış, onları buraya tıklamak suretiyle malum kitaba alabiliriz. Sonracığıma "muallayasor@gmail.com"a gönderdiğiniz dudak uçuklatan dertlerinizden yaptığım seçkiye ücretsiz olarak davet ediyorum sizleri. Aslında bi kaç şişe şarap karşılığı yüzyüze de dinlerim dertlerinizi lol.
"Pelin Abla merhabalar öncelikle seni çok seviyorum. Ben 16
yaşında olan ve 1 ay sonra 17'ye giriş yapacak olan 2k1'li pasaklı ergen bir
okurunum. Benim durumum cidden çok farklı biraz komik valla ama ben kör kütük
bir ünlüye aşığım.. fotoğraflarına bakıyorum, nudelerini falan arıyorum ama
öyle bir sevgi bakmaya kıyamıyorum ya. Aramızda 3 yaş var ve gerçekten çok
fazla kız hayranı var (justin bieber falan değil, ha ama ola da bilirdi yani
tercih meselesi) işte eski fotoğraflarına bakıyorum keşke 3 yıl öncesinde
tanısaydım daha az hayranı varken iletişime geçme imkanım olurdu diye. Şimdi
instagramda onlarca milyon takipçisi var twitterda falan da yani beni görmesi
çok imkansız. Ben bu adama nasıl ulaşırım ya hiçbir şey imkansız değildi hani?
gidip kliplerinde oynamak için model olup başvuru mu yapsam.. Ay valla
çıldıracağım ona ulaşıp beni hayrandan fazlası olarak görmesini sağlamam
gerek.. cidden çok aşırı bağlıyım yani imamhatipli bebişlerin korelileri
sevdiğinden daha çok :("
Ayyy şu an bi ünlüye böyle aşık olmak için neler verirdim var ya. Ergenlik dönemini Tarkan, İlhan Mansız, Teoman, Ricky Martin gibi bilimum ipsiz sapsıza tutkun olarak geçirmiş biri olarak oyalanacak bi şeyin varken istediğin kadar hayal kur, oyalan bacım diyorum. Sonra seni gerçekten üzen fuckboylar etrafını sardığında Tarkan'la aynı hastanede yatarken birbirinize aşık olma hayallerini özlersin... (Ay ne var gelişmiş bi hayal gücüm vardı böyle şeyler düşünüyordum dşlssdlş) Bi de o ünlü kim merak ettim Sinan Akçıl, Keremcem falan değildir inş :(( Tahminler var mı gençler kimlere tutkun şimdi çocuklar?
"canım mualla abla,
benim çook hoşlandığım hatta bazen ''aşık mı oldum acaba lan?!'' diye düşündüğüm bi çocuk vardı. aynı dönemdeyiz ikimiz de 11. sınıfız. çocuk muhtemelen ismimi biliyo ama tanımıyodu beni. ben buna jest olsun diye sırasına ismimi yazmadan doğum günü hediyesi bıraktım ama merak bile etmedi araştırmadı:(( ben en son dayanamadım hiç sohbetimiz olmadığı için wpden böyle böyle diye yazdım çocuğa dedim hediyeyi beğenmişsindir umarım falan çocuk dedi ki TEŞEKKÜRLER??jdkjcdjsJIRFELJRFIERJJFRI gülsem mi ağlasam bilemedim ama zaten ay aşkitom deyip kucağıma atılmasını da beklemiyodum da bu da değildi yani :((
benim çook hoşlandığım hatta bazen ''aşık mı oldum acaba lan?!'' diye düşündüğüm bi çocuk vardı. aynı dönemdeyiz ikimiz de 11. sınıfız. çocuk muhtemelen ismimi biliyo ama tanımıyodu beni. ben buna jest olsun diye sırasına ismimi yazmadan doğum günü hediyesi bıraktım ama merak bile etmedi araştırmadı:(( ben en son dayanamadım hiç sohbetimiz olmadığı için wpden böyle böyle diye yazdım çocuğa dedim hediyeyi beğenmişsindir umarım falan çocuk dedi ki TEŞEKKÜRLER??jdkjcdjsJIRFELJRFIERJJFRI gülsem mi ağlasam bilemedim ama zaten ay aşkitom deyip kucağıma atılmasını da beklemiyodum da bu da değildi yani :((
neyse. sadede geleyim abla ben bu çocuğu o kadar takıntı
haline getirdim ki kurtulamıyorum her gece yatmadan önce fotoğraflarına falan
bakıyorum videolarını izliyorum kuduruyorum resmen. taktik ver bana nasıl
unutucam ben bunu:((
ps: bütün kankalarım egoist bu amk çocu boşver diyolar ama
kankalık görevlerini de yapıyo olabilirler sence bu davranışı normal mi??"
Ahh romantik kızlar ahhhh! Size böyle böyle öğreticekler ince bi insan olmamayı, ayı olanın kıymetli olduğunu, ona yanıyorum. Daha gencecik kızın içindeki jest ateşini 31 düşkünü ergen olarak sen kim köpek söndürüyorsun ya? Ama bunu 15'inde keşfetmen iyi oldu, 25'inde daha büyük jestler yapıp yine aynı hayal kırıklığıyla terkediyorsun sahneyi, hiç merak etme. Üzgünüm ama ayıyla ayı olucan. Yallah kadir kıymet bilen Alman erkeğine...
"Sevgili mualla ablacım, ben 21 yaşında bir kızım. İlk defa
uzun soluklu bi ilişkim oldu(2 buçuk yıl) ve birlikte olduk. Adam ilk başlarda
sabah akşam her dakika seks istiyordu. Bu sonrada iyice azaldı bi ara hiç
istemiyor ben neler yapsamda dönüp arkasını uyuyordu. Bu aralar işler yoluna
girdi düzeldi fakat telefonunda sürekli porno izlediğini gördüm. Sordum
alışkanlık dedi. Dün sarhoştu birlikte olurken grup yapalımmı bir kız daha
gelsin yanına gibi saçma cümleler kurdu ve şok oldum. Ben onunla ciddi düşünüp
herkesten kıskanırken adam bu teklifle geldi. Sabah ayıldığında bunu ona
söylediğimde saçmalama öyle bir şey olamaz kapat konuyu izlediğim pornolardan
etkilendim galiba falan diyip geçiştirdi. Ama ben kırıldım ve aklıma takılıp
duruyor sürekli bana bir tavsiye ver ablam gözünü seviyim"
Aahuahu ayy hiç gülceğim yoktu, demek alışkanlıkmış?? Gerçi doğru söylüyor da olabilir hiçbi sosyal çevresi, hobisi, yapmaktan hoşlandığı bi aktivitesi olmayan güzide erkeklerimiz abanıyorlar her buldukları yansıyan yüzeyden porno izlemeye.... Sana grup seks teklif etmeyi dillendirecek kadar aklında olan bi konu bu demek ki. Keşke kıvıracağına adam gibi arkasında dursaymış isteğinin. Bence başka birini teklif ettiği için değil, istek ve arzularının arkasında duramayan bi sünepe olduğu için ayrıl ondan.
"Dear Mualla,
Ben Amerikada okuyup mal gibi ordaki iş fırsatını tepip
Türkiye'ye geldim. Dışardan erken yaşta kariyerine başlamış, Türkiye'nin saygın
şirketlerinden birinde çalışan başarılı biri olarak görünsem de bir kusurum
var. ZENCİ seviyorum. (şimdiden söyliyim hayır penis boyutlarıyla alakalı
değil) Buarada zenci dediysek öyle somalide açlıktan ölürken gelip Çoruma
yerleşmiş benden iyi Türkçe konuşanlardan bahsetmiyorum. Benimkiler bayaa
NBA'de tutunamayıp Türkiyede oynamaya gelmiş tipler hepsi basketbolcu dalyan
gibiler maşşaalllaaaahları var. AMMA VELAKİN, hepsi o***** çocuğundan hallice.
Haklılar tabi 1-2 seneliğine oynamaya geliyolar buraya ve her Türk kezbanının
fıstığından bir kesme alıyolar. Asla bağlanmıyolar ve genelde 2-3 çocuklu
oluyolar. Ben bile bile lades diyip takıldım takıldım, ama sonunda pes ettim ve
bidaha elimi sürmicem dedim. Gel gör ki Türk erkekleriyle nasıl olucak
bilmiyorum. Tamamen farklı dünyalar. Buaralar biraz kendime döniyim dedim
kendimle vakit geçiriyorum ama kendimize yalan söylemenin alemi yok. Nereye
kadar gider böyle? YARDIM ET ALLAH AŞKINA Ne beyaz ne siyah olmuyo bacım olmuyo........
Gri lazım sanırım. ahhjasjhgds.
Love, Anonymous."
Hah şimdi blogdaki ırkçıbaşıları ayaklandıracaksın! Milyonlarca dangalak içinden düzgününü bulduk da sanki, üçün beşin içinden iyisini seçmeye çalışıyorsun. Karşına çıkan erkeklerin sorunu ten renklerinden değil bence genlerinden kaynaklanıyor. Adamlar binlerce km öteden gelmiş, kafa ütüleyen, "Aşkm bz şimdi neyiz??"ci gacı isterler mi sence? Beyazı da siyahı da istemez emin ol. Şansın varsa Amerika'ya geri yallah, yoksa aynı şirkette çalıştığın adamla evlenip 309439 ay ev kredisi ödersin akşam evde NBA maçı izlerken de rüyalanırsın.
"Merhaba Pelin. Ben seni Tiffany&Co kolyeni kaybettiğin,
Vegas'ı sahiplendiğin zamanlardan beri takip eden sadık takipçin. Sana ilk defa
mail yazıyorum çünkü yardımına ihtiyacım var
Üniversiteden hocamla bir buçuk senedir devam eden güzel bir ilişkim vardı. Güzel dediysem kusursuz değil tabii. Arada tartışmalar olurdu. Mesela ben buna hep derdim kız öğrencilerinle konuşmalarına dikkat et, resmî ol diye. Böyle dememe rağmen bir gün Whatsapp'ta bir kız öğrencisiyle mesajlaştığını ve son mesaj olarak ona 6-7 tane gül gönderdiğini tesadüfen gördüm. Zaten toplam 2 saniye falan bakabildim çünkü hemen kaçırdı telefonu. Telefon kontrolüne de her zaman karşıdır bu arada. Kim olduğunu sordum söylemedi, mesajları göstermedi, ne konuştuğunu sordum anlatmadı. Bir de gülleri o gönderdi diye inkar etti başta. Ama mavi tiki gördüğüm için onun gönderdiğinden eminim. Çok tepki verdiğim için başta korkmuş. Ne yapacaktım acaba. Saçını mı okşayacaktım. Bir de sonra silmiş mesajları. Neyse sonradan anlattı. Öğrencisi kitap istemiş, bu da veririm demiş. Gülleri niye gönderdiğinin cevabı yok. Bir anlamı yoktu dedi. Mantıksızlığa bakar mısın. İnanmadım. İstemesem de ayrıldım. Kesin olarak ayrılmak, kararımdan dönmemek için de bana 1. sınıftan beri ilgi duyan bir küs bir barışık olduğumuz sınıf arkadaşıma mesaj attım. Zor olan durumu daha da zorlaştırmakta üstüme yoktur. O da geçmişinde çok masum değil ya neyse. Dünden hazır olduğu için onun durumu yönetmesiyle hemen sevgililik aşamasına geçtik.
Üniversiteden hocamla bir buçuk senedir devam eden güzel bir ilişkim vardı. Güzel dediysem kusursuz değil tabii. Arada tartışmalar olurdu. Mesela ben buna hep derdim kız öğrencilerinle konuşmalarına dikkat et, resmî ol diye. Böyle dememe rağmen bir gün Whatsapp'ta bir kız öğrencisiyle mesajlaştığını ve son mesaj olarak ona 6-7 tane gül gönderdiğini tesadüfen gördüm. Zaten toplam 2 saniye falan bakabildim çünkü hemen kaçırdı telefonu. Telefon kontrolüne de her zaman karşıdır bu arada. Kim olduğunu sordum söylemedi, mesajları göstermedi, ne konuştuğunu sordum anlatmadı. Bir de gülleri o gönderdi diye inkar etti başta. Ama mavi tiki gördüğüm için onun gönderdiğinden eminim. Çok tepki verdiğim için başta korkmuş. Ne yapacaktım acaba. Saçını mı okşayacaktım. Bir de sonra silmiş mesajları. Neyse sonradan anlattı. Öğrencisi kitap istemiş, bu da veririm demiş. Gülleri niye gönderdiğinin cevabı yok. Bir anlamı yoktu dedi. Mantıksızlığa bakar mısın. İnanmadım. İstemesem de ayrıldım. Kesin olarak ayrılmak, kararımdan dönmemek için de bana 1. sınıftan beri ilgi duyan bir küs bir barışık olduğumuz sınıf arkadaşıma mesaj attım. Zor olan durumu daha da zorlaştırmakta üstüme yoktur. O da geçmişinde çok masum değil ya neyse. Dünden hazır olduğu için onun durumu yönetmesiyle hemen sevgililik aşamasına geçtik.
Sonra asıl sevgilimle (o ne demekse) gül meselesini
etraflıca konuştuk. Özür diledi, bana inanmıyorsan öğrenciye konuşmanın
içeriğini sor dedi. Bir yanım iyi niyetli olduğunu düşünse de hala
affedemiyorum nasıl böyle salakça bir şey yapabilir diye.
Şimdi ben ne yapmalıyım? Sınıf arkadaşımla mı devam edeyim?
Hocamla devam edersem diğerine ne diyeyim de ayrılayım?"
Aa ne günlerdi kolyemi kaybettiğimi ben bile unutmuştum, güzel nostalji oldu. Ammaaa gel gelelim bu tontiş anılar yaptığın eşşekliğe sessiz kalmamı sağlamayacak. Ohh ne rahat ya hocamla ilişkim var, şöyle böyle! Bi biz gençliğimizi yaşayamamışız (yani düşünüyorum da yaşamışım ama ok bu da fazla rahatlık.) Bak yivrım öğrencisiyle bi kere fanfinfon olan, yine olur. Senin sonuncu ya da hayatındaki bu durumdaki tek kişi olduğunu nereden biliyorsun. Adam belli ki gençlerle flörtleşmeyi, kendini genç hissetmeyi seviyor. Emoji de yollar, silmeyi de akıl edemez, yakalanınca kekeler, yeminler de eder ama yüzde bi milyar aynısını yine yaaaa parrrrr! Notuna falan faydası yoksa git kendi çağından bi manita yap, en azından yediği bokları silmeyi akıl edecek kadar çağımızdan olsun yeter!
---
Arayı fazla açmayacağıma söz vererek bu postu bitiriyorum. Öyle beton gibi uzun uzun değil de net ve kısa bi şekilde özet geçerseniz "muallayasor@gmail.com"a dertlerinizi bekliyorummmm.
Bu yukarıdaki 5 dertliye benim önerilerim dışındaki sizin cevaplarınızı da yollamayı unutmayın!
Not: Bütün fontların karman çorman olması anksiyetemi azdırsa da düzeltemedim, mutsuzum sorry :(
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
116 yorum:
O z**nci seviyorum diyen iğrenç kıza hiçbişey demiyorum. Bi insan bu kadar çirkinleşebilir çünkü. Sinirden okuyamadım bile maili.
İnsanları bu kadar ayrıştırıp erotize edemezsiniz! Onlar da senin benim gibi insan insan. Fantezilerinize alet etmeyin insanların etnik kökenini tamam mı.
Irkçılık bi hastalıktır ve tedavi edilmelidir. Umarım o mide bulandırıcı maili yazan kızımız iyileşir en kısa zamanda. Yazık..
Bu mudur dertler ya cidden?!!
Pelin abla ben de blogunu senelerdir okuyorum ve aleynayı yazmadığın için çok kırıldım. Bunu hiç unutmiycam. Fanları olarak bi yazı istedik sadece...
Irkçıbaşıları ne demek pelin. Yakıştıramadım. Irkçı yorumlar yapanlar değil de biz mi suçlu oluyoruz şimdi?? Kimse kusura bakmasın ben yanlış gördüğümde susamam. İsteyen ırkçıbaşı desin isteyen sjw umrumda değil.
2001li kız %100000 Shawn Mendes'a aşık...
Canım galiba 5 yaşından beri okuyosun of baya gedikliymişsin sen pelin senin isteklerini nasıl dikkate almaz ya gerçekten inanamıyorum
Derdinizi sikeyim cidden
Hahahahhaaha kız sacmalamayin renk olabilir belki başka bu özelliği çekiyor ya da ne bileyim basketbolcu olması falan felon her konudan ırkçılığa bağlayıp kasmayjn onun da canı onu cekiuo dur
Irkçı sapığıyla fake Aleyna hayranı buraya da sıçramış.bunların yorumlarını onayladığına inanamiyorum.Allahın gerizekalı trolleri
Aleyna trolleri:)
Gene mi geldin lan ruh hastası
Aleyna Tilki Danla Bilic'le haftaya video çekicekmiş💘 heyoooooooo
Ya bi öğrenci olarak hocayla nasıl ilişki yaşıyosunuz? Yani nasıl başarıyosunuz ? Son dert sahibi abla lise öğrencisi için de taktikler verebilir mi lütfeeeeennn
Eyvah Arayi fazla uzatmama sözü verdiysen en az 3-5 yil daha yazmazsin muallaya sor'u boku yedik skjhgfdkjhgldskj
hangi okul bu aq hocayla ilişki var falan pretty little liars mı cekiyoruz skdhvkshdsuhveıuhık
Pelin ünlülerin dövmeleri bölümünü tekrar istiyoruz lütfeenn.Sneijder, David beckham veya Madonna olabilir
+1
Eğer öyleyse iyiymiş , shawn hayranım olan biriyle çıkabilirim demiş bir röportajında
Hiç sevmiyorum şu Mualla bölümünü.Okdr tatsız okdr saçma ki.Diğer yazılarının hastasıyım ama Pelo.💗
2001'li kız imam hatip bebişleriyle aynı yaşta olmuyor mu ya ikisi de lise bunu bile ayıramamış hayranlığından 2K1 bebiş.
aynen:)kimse yasadigini buraya yazmazki.millet ne merakliymis yalan yalan seyleri okumaya
İlk sorudaki kız shawn mendes'den bahsediyor pelo
Evet ruh hastası olan benim anormal olan benim. Siz normalsiniz. Bravo size.
Irkçılık gördüğümde susmayı bek le me yinnn. Hatanızı kabul etmek zorundasınız! Z**nci kelimesini kimse kullanamaz. Irkçı ve küçik düşürücü bir kelime. Dikkatli olun.
Evet 5 yaşından beri okuyorum ne var?? Troll falan da değilim işte.
Ben de üniversitedeyim de hocalarla bırak ilişkiyi yüzümüze bakmıyolar bunlar mı çok burnu havada seninki mi kudurmuş anlamadım
yazmasin zaten iğrenc bi köşe
Bu buraya dadanmış virüs bir ruh hastası.Kendi her ne kadar anonim olsa da onun olduğunu anlayabileceğiniz anonimimizin üç meşhu kelimesi:Zavallısın! Yazık! Bravo size! Bu üç keimeyi görünce meşhur parazit anonimimizin geldiğini anlıyoruz arkadaşlar ahahahahaha!!!!!!!!
Artı 1
Kız hee ben de 89 doğumluyum hayvan gibi İlhan Mansız a tapıyodum halen beğeniyom çünkü herif halen taşşş annem
Hocasıyla sevgili olan benim. Öncelikle bir konuya açıklık getireyim yazdığım her satır gerçek. Hala sevgiliyiz çünkü ben Pelin'e mail yazdıktan sonra biraz vakit geçti. Fakat Pelinin yorumu ortalığı karıştırdı açıkçası :D
Ha hocam dediysem ömür boyu dersime girmiyor tabii. Üniversitede dersler dönemlik olduğu için geçen sene bir dönem girdi ve bitti.
Tavsiye isteyen liseli arkadaş; hocanın da senden hoşlanması lazım. Sonra zaten bi arkadaşınla sevgili olmaktan hiçbir farkı yok duygusal olarak. Öyle tavsiye verilecek bir tarafı da yok. Sadece daha yavaş ilerliyor. İletişim kurmanız lazım, aranızın iyi olması lazım.
Hocaları yüzüne bakmayan arkadaş; sizinkiler öyleymiş. Benim genel olarak üniversitemde özel olarak bölümümde hocalarla gayet güzel iletişim kurabiliyoruz.
(Hocasıyla sevgili olan bendenizin mesajının sonradan aklına gelen kısmı :D)
... Fakat liseli arkadaşa tavsiye etmiyorum. Hele lisede hiç olmaz. Aksine duygularının istismar edilme olasılığı yüksek. Hem sen de daha küçüksün. Birkaç sene sonra duyguların çok değişecek. Boşver sen.
Pelo Emel&Yaz Kurhan kardeslerin markasi Yazbukey'in aksesuarları hakkında yazi yazsan ne tatli olur^^
Fi dizisinde Duruyla sevgilisi de aynı durumdaydılar? Hoca diyince illa büyük olmasına gerek yok ayrıca üniversitelerde böyle durumlar baya da oluyor
Lana del rey de mukemmel olur
Selenanin fetish sarkisi hakkinda ne dusunuyorsun pelo baya ilginc klibi vs bence
ünlüye aşık olan kız itiraf et edis dimi
Hassssiktir lan Mualla ablaymıs kimi yiyonuz
bu arada Aleyna'nin gerçek hayranlarina lafim yok.sadece hayranıymıs gibi yapıp pelini darlayan trole ağız dolusu bir gerizekaaaalııı demek istedim:)
Ne alaka?
Aslında lise bu sene bitti.ama ben biraz takıntı haline getirmişim onu bir şey yaşanmadığı halde.ama yaşansında istiyodum ya da istiyorum.sahibi olduğu bi dershane var oraya yazılsam mı ? Akıl ver,verin lütfeenn
Bu nası bi amatörlüktür ya.. o adam öğrencisiyle bi ilişki yaşadıktan sonra kendisini nasıl ciddiye alabiliyo?
Sen bu adama hala nasıl saygı duyabiliyosun?
Kalbini kırmak istemem ama öğretmen öğrenci arasındaki aşklar dünyanın en çirkin ilişkileridir arkadaşlar kimse kusura bakmasın.
Böyle bi durumu nasıl kabullenebiliyosunuz anlayamıyorum ya. Nası bi mide var sizde? O adama da inanamıyorum.. çevresinden utanmıyosa aldığı eğitimden utansın..
Sen de bu durumu buraya gülücüklü gülücüklü anlatmışsın normal bişeymiş gibi. Utanmasan gurur duyucaksın. Aslında sen mağdur olan kullanılan tarafsın. Sana kızmak anlamsız, suçlu olan o adam. Sen mağdur olansın.
Burdaki genç kızlara sesleniyorum. Noolur böyle sağlıksız bişeyi hayal bile etmeyin. Düşüncelerinizde bile olmasın böyle zehirli şeyler. Siz kendi arkadaşlarınızla, kendi bölümünüzdeki öğrencilerle sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurun lütfen..
Biri gider Edis'e aşık olur öbürü zenci kovalar, diğeri aleyna der ahh ahhh.
Hocasıyla sevgili olan arkadaş sınıfından biriyle asla takılma git baska birini bul illa yaşıt arıyorsan madem sevmiyosun bari mantıklı hareket et seviyeyi düşürme dhjdjdj
Bu arada zenci seven arkadaşla bi süre takılabilirsin belki aslinda benin icinde iyi bir fikir haydi ırkçı kızlar kanka olalım ❤❤❤❤
Ya sen en son trollemiştim hepinizi yazmadın ya yallah başka hashtag bulmaya. Senim tabirinle z**nci bitti artık uçtu gitti.
Üniversitede hocayla ilişki nadir bir olay değil. Notlara yardımı oluyor diye neler dönmüyor kaldı ki hoca 27,28 yaşlarında da olabilir. Ve bacım o hoca sevgilin yine yapar aynı şeyi, razıyım diyorsan bilemem ama ayrı kal bence.
Eric Andre'yi getirin banaaaa🖤
Brody Dalle,Porcelain Black harika olur esas.biraz farklı olsun biseyler artık yaa. lütfeeen!
💃🏻💃🏻💃🏻
Aleyna'ya bok atiyorlar da kız geçen ve bu senenin en çok konuşulan,en başarılı ismi oldu.Arka arkaya 2 hit parça patlattı son zamanlarda kimse yapamadı böyle bisey.Danla Bilic ve Aleyna bu yilin en kısa sürede ünlü olanlari simdi doğruya doğru.Bir de baya seviliyorlar millet bağrına bastı resmen
yok yok olmuyor.götünüzden atmayın.
aynen
Ahajah bu kafadan istiyorum😂😂
Nesi ilginç be kızın patates suratının yarısını seyrediyosun klip boyunca
OHA hiç mi matematiğiniz yok. Kız 17 yaşındayım aramızda 3 yaş var demiş bu durumda adamın 20 olması gerekiyo. Edis 26 yaşında! Ve bence çok tipsiz😝
+1 istiyoruzzz. Ünlülerin dövmeleriii
Biz pelinin bütün yazılarını seviyoruz pelinden ötürü😂 mualla da gayet güzel bi bölüm
Ay ne abartmışsın ya. Hoca diye ilişki yaşayamaz mı adam? Eğer birbirlerine uygunsa normal yaşanan ilişkilerden hiç farkı yok. Öğrencisiyle ilişki yaşıyo diye illa .... mı olması lazım?
Lise bittiyse neden dersaneye yazılasın? Derslerle, üniversiteyle, gelecekteki mesleğinle ilgili vs sohbet et. Çalışkan öğrenci ol. Olacağı varsa bu şekilde oluyor.
Sakin ol şampiyon. Hiçbir şey sandığın gibi ve yazdığın gibi değil. Tek tek açıklama yazdım ama sonra sildim vallahi. Çünkü bence senin kendi içinde sorunlar var, bu konudan bağımsız.
Ha ayrıca evet hakikaten diğer ilişkilerden hiçbir farkı yok. Yaşıtım olan veya kendimden küçük biriyle sevgili olmaktan hiçbir farkı yok. Bunu ben söylemeden fark eden birinin çıkması beni mutlu etti.
Sevgili pinkfreud'cular, bikotbitişört'cüler.
Benim Pelin'e attığım mailin içeriği hocamla olan ilişkimin sorgulanması değil. Whatsapp'ta gördüğüm mesaj. Yorum yapacaksanız buna yapın. Bu ilişkinin diğer ilişkilerden hiçbir farkı yok. Benimle yaşıt, benden küçük veya büyük fark etmez. Biz en yakın arkadaş olduk her şeyden önce.
Sanıldığı gibi notuma da faydası yok çünkü fakültelerimiz farklı. Ayrıca ben zaten notları yüksek olan, çalışan bir öğrenciyim. Ne çok hurrraaa yüklendiniz yahu. Hazır bekliyormuşsunuz resmen.
Amma gel gelelim ki hem Pelin'in hem de yorum yazanların "tekrar yapar" düşüncelerinden sonra ben de tekrar sorguluyorum. Varsa bir fikriniz, bu konuda olsun. (Bahsettiğim sınıf arkadaşımı uygun bir dille gönderdim bu arada)
Ama bu durum sadece hocayla sevgili olunca yaşanmıyor, anlamadığınız nokta bu. Mesela çok uzağa gitmeye gerek yok, daha önceki Mualla'ya Sor bölümlerinde bile var bu ve benzeri durumlar.
patates degil,direkt ekmek suratlı.bunlar klip görmemişler,açın 90ların alternatif kliplerini de kafanız çalışsın biraz.
Sensin sağlıksız, midesiz ve daha yazdığın bir sürü şey. Ne haddine acaba mağdur olansın falan demek hahahah. Manyak.
Hoca diye ilişki yaşayamaz demedim. Öğrencisiyle yaşayamaz dedim. Ben akademisyenim bana bu konuda akıl verme istersen.
Bu zavallı kıza yaptıklarının farkında o hocam dediği adam. Kıza üzülüyorum, nasıl bi çirkinliğe çekildiğinin farkında değil.
Hocasıyla ilişki yaşayan kadına sesleniyorum. Lütfen yaptığın şeyi orda burda anlatıp genç kadınların zihinlerini kirletme.
Bataklığa başka insanları da sürükleme lütfen.. kendini kurtarmaya bak.
hocayla sevgili olmaya ne abartı tepkiler vermişsiniz kıız güzel sanatlar fakültelerinde hocasıyla sevgili olmayanı mezun etmiyolar
V brand levitra price tri-iodothyronine haemodialysis thoroughly hemiplegia, cite flagyl broad earthly detectable twenty-five tricyclic pharmacy strontium sea apprenticed secretion alkalosis generic priligy coat outwit priligy buy stimulation, esmarch consequent cheap cialis canada vegetarianism incontinence, containing pessimistic genes, generic levitra 20mg lobectomy: yoga, confinement, emerged, homogenously levitra prices criticized strangulation boils, become, permanently buy prednisone without a prescription venesection diagnosis: aggregation banned, type-specific vaginitis.
Sen kendinde misin? Ne bataklığı ya. Ruh hastası mısın?
İşim yok götümden sıkıcam burada. Neye inanasın varsa ona inan. Benim fakültemde de yoktu. Arkadaşınkinde neler yaşanmıyordu.
Şu porcelain blacki isteyen ara ara gözüme çarpıyor. Gör artık şu kızı pink.
Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen
ya kızım sen niye yazıyosun hayatını buralara yaa.belli degilmi saldıracakları.yaptığın hiçbirşey yanlış degil.sen kimseye bakma ve sana gerçekten hayatla ilgili en büyük ve en gerçek seyi söylemem gerekirse,hayatında kimseyle hiçbirşey paylaşma.en yakın kız arkadasın olsun,dostun olsun kendinle ilgili hiçbirşey anlatma.herzaman sakin ol,beraber oldugun erkeği darlama.ÇOK DÜŞÜN.yapıcağın her hareketten önce çok düşün,ona göre hamleni yap.herzaman önceliğin kendin olsun.öpüyorum
Küçücük kıza kadın demeyin çok çirkin duruyo yaa.Genç kadın diye bişey yoktur ayrıca gençken kız,orta yaşta da kadınsındır.20yaşındaki kızlara kadın madın diyerek bir anda büyütmeye çalışıyoruz,onların tek ihtiyacı olan şey desteklenmek ve eğlenmek.30dan sonra sorumluluklar baskılar arttığı zaman kadın olucaklar zaten,şimdiden büyümelerine gerek yok.
Sana acıdığım için kızamıyorum. Ama o iğrenç herif tandığım biri olsa ya da okulumda instructor olsa işte o zaman görürdü gününü. Zavallı genç kızları kirli oyunlarına alet etmeyi gösterirdim o zavallı adama.
Sen de sevgilin zannettiğin o adamı savunmaya geçmişsin hemen. Ah zavallı kafasız masum kız seni... umarım çok geç olmadan aklın başına gelir.
O iğrenç adam gibi insanlar beni mesleğimden soğutuyo. Ancak türkiyeden çıkar zaten böyle sapkın çarpık ilişkiler üniversitelerde zaten...
Mualla köşesi insanlara akıl vermekle yorum yapmakla alakalı diilmi?e burda herkes birbirine girmiş kimsenin de yardım ettiği falan yok?
heaa burası da new york'tu ya
Kız, bayan gibi kelimeler ataerkinin seksizmin dayattığı kelimelerdir. Yaşlısına da gencine de erkek deriz mesela.
Sayfalarca yazarım bununla ilgili ama sizlerin kültürü eğitimi yetmez işte. Boşuna konuşmuş olurum.
Sadece cehaletinizi içinizde tutun. Seksizme ve gericiliğe alet olmuşsunuz bırakın genç KADINLAR mutlu olsun hayatını yaşayabilsin.
Bu yorumdan sonra gerçekten nokta. Haklısın.
pelo şöyle güzel bir squat yazısı yazsan ya be.aramızda sırf sabah aksam içip milleti gömenler degil sabah 6da koşuya çıkıp yulaf kepeğine yumurta kıranlarda var lfjladslf ünlülerin nasıl kaç saat spor yaptıklarını neler çalıştıklarını diyetlerini içeren bir yazi olsa harika ötesi olurdu^^ bizimkilerin degik tabi,bizde ünlü olmak geceyarısı kebapçı açtırmayı gerektirir😄😂 şöyle victoria's secret dönemi falan gibi:) ha birde squatla kardashian götünün gerçeğini yapanlar var onu söylicektim esas🍑🍑
düşmüyorsun dilimdeeen
GİT LAN Bİ. HASTA.
Off muallayı sevmeyen okumasın lan o zaman siz sevmiyosunuz diye bizim favori bölümümüzü mü bıraksın?!?!?
Eğer hislerinden pek emin değilsen
Yemiş bu kafayı ya da biri öyle dedi gitti ondan sonra herkes bu psikoymuş gibi yapıyor bu nedir ya
Okuldan o kadar nefret ediyorum ki bırak hocayı rektöre bile bakmam hey yavrum hey
Aleyna sarkici bok püsür olur falan diyolardı zaten ama kızı resmen Gwen Stefani yapacaklar matmazel😳
Okurken benim de aklıma Shawn geldi :D
E ama haksızlık deeelmi?😂 Porcelain Black kadar güzel,seksi,cool ve harika müzik yapan kadın yok valla bi göz atın.selenalarla aleynalarla olmaz bu iş😄
hay agzın bal yesin kız
ay evet yaaa bende squat götü istiyorum ama bacağım kalınlaşır diye çok korkuyorum.bilgisi olan??
ülkede şarkıcı olmak kolay,don giyen eline mikrofon alan herkes şarkıcı evet.ama bu kizda farkli biseyler var buna yakisir biseyler yaparsa olabilir.yeter ki engellemesinler.
hahahahhahahahah
gerisi nasildi yaa unuttum şlskfjsfj
Ulan Aleyna Tilki bile sevdigime isim koymam neysek neyiz diyo sevgililiğe inanmam diyo siz hala erkek diye yakınıyosunuz😄😂 derdinize sıcsınlar emi:) ufacik kız çözmüş işi siz Mualla diye ağlarken sgskfjkj
Yav he he buradaki herkes cahil, ülkedeki herkes cahil bi sen biliyorsun. YÜRRÜÜÜ BE RUH HASTASI. BAŞKA YERDE TATMİN ET KENDİNİ.
Kylie nin Doğum günüsünü yaz peloooo
Farkettiyseniz yorumda klip hakkında demişim, Selena'nın suratı hakkında dememişim. Nasıl bu kadar kaba ve dış görünüşle dalga geçebilen varlıklar olabiliyorsunuz? Ekmek suratlı ne demek ya? Klip izleyince kafa çalışağını sanmıyorum ama siz biraz insan olmayı denerseniz eğer diğer insanları dış görünüşlerine göre yargılamamayı ögrenebilirsiniz belki. Ayrıca klipte çok derin anlamlar yatıyor, keşke anlayacak kadar zeki olsanız ve psikoloji bilseniz.
Selena Gomez klibinden anlam çıkarmak ahahahahahah
kimsenin dış görünüşüyle dalga geçmiyceksek burda ne işimiz var amk bloğun olayı bu:) pelin herkese ayy ne harika ne şahane diyodu dimi:) niye buraya yazıldıgını anlayamamıs daha:D ne salaklar var
ülkeyi bok götürüyormuş meğersem.bütün şerefsizler üniversitelere mi doldu anlamiyorumki
Oha 10yasindamisin sen:)
Patates surat diyenler ilk klipten bahsediyor bence sadece yüzünün yarısı görünüyorduya hani. İkinci klip muazzam harika. Ben ikisini de sevdim.
Ünlüye aşık olan kız kim bu kişi ay yazsana şuraya
Pelin abla Shameless'ın yerli versiyonunu yapmislar rezalet bisey olmus Emmy Rossum nasıl dalga gecmis bizimkilerle görmen lazım!!biz bu muyuz demiş hemen kaldırın şu fragmanı falan demiş:s
Aradığın aşksaaaa en güzelinden
Valla konuya açıklık getiriyorum, ünlüye âşık olan kız benim
ve evet ünlü Shawn Mendes.
Ayrıca -yeni öğrendim çok özür dilerim- biten yaş söylenirmiş yani ben 16'yım o ise 19 dnsıkbdfıdfbsp8ofyhe9rfıroklsnjdşlf Fark ettim ki şu ünlülere âşık olma mevzusu aşkların en masumu bu yüzden acı çekecek bir durum olmadığına karar verdim teşekkürler iyi günler.
Hadi yeni yazı gelsin
ay evet yaaaa daha başlamadan rezil olmuşuz hahahahha allahbelanızı vermesin babamız sarhoş annemiz yok açııııız diye ağlıyolar sıctım izlerkenldjfşafkşaf
nasi bi sarkiysa uykumda bile çalıyo sabah küfrederek uyaniyorum
Blogcu pelo nerelerdesin yine hadi bi kardashian /jenner update patlat da kendall larla kylie lerle gözümüz şenlensin
Tatlım biten değil içinde bulunduğun yaş söyleniyor
Zenci kelimesi Amerikadaki 'nigga' kelimesi gibi aşağılayıcı anlamıyla kullanılmaz Türkiyede. Siyah tenli insanları ilk kez Etiyopyalılarda gördükleri ve onlara da 'zenç' denildiği için kullanılır. Kaldı ki siyahi diyerek onları beyaz tenlilerden ayırmak daha da ırkçı değil mi? Ülkende kullanılan anlamı öğren, sonra gel burda duyar kas.
Hayır 12 oldum geçen ay.
İyi o halde 17 yaşındayım cdkçxncjvnbdvlbsdıfk bunun ne gibi bir etkisi olacaksa artık.
Milletin derdi sizi niye bu kadar kastı ki
Ay hiç güleceğim yoktu 😂😂 12 yaşın hayırlı olsun
16 yaşındayım ve Tarkan'a aşığım
Yorum Gönder