Gönderen Pinkfreud / 14 Ekim 2016 Cuma / 96 Comments / agatha mougin , alicia cargile , cara delevingne , kristen stewart , robert pattinson , rupert sanders , soko , st vincent
Melek Yüzlü Şeytan: Kristen Stewart
Melekliğin, şeytanlığın kararını vericek yetkili biz değiliz ama bu Kristen Stewart denilen aşk katili kadın ile ilgili bi kaç bilgi vermek istiyorum.
Bayık Twilight filmlerinin, bayık bakışlı aktristi olarak tanıdık onu. Sonra sonra bi moda ikonu haline dönüp, Chanel'in yüzü olmalar, aşırı mimiksiz ve yeteneksiz haliyle yönetmenlerin gözdesi olmalar falan iyice kıl olur oldum buna. Meğer özel hayatında da iflah olmaz bir aldatıcı, acımasız bi kalp kırıcıymış.
Ergen film serisi yüzünden bu ikisini de ergen ve balon tipler olarak değerlendirdim. Belki reklam, belki de gerçek aşkı ikilininki bilemiyorum. Lakin Twilight setinde başrol arkadaşı Robert Pattinson ile yakınlaştığı sırada zaten Kristen Stewart'ın bir erkek arkadaşı varmış. Robert Pattinson ise o dönemler Kristen'ın en yakın arkadaşı olan Nikki Reed ile sevgiliymiş. Sevgilin varken en yakın arkadaşının sevgilisiyle sevgili olmak, pes!! Zaten hayırsızlığı ilk günden belli olan bir ilişkiymiş, sonu da aynı hayırsızlıkla geldi zaten...
2012 yılında ise malum yakalanma ile gündeme oturdu. Başrolünde oynadığı "Snow White and The Huntsman" filminin yönetmeni Rupert Sanders ile arabada öpüşürken, bahçede mikmikleşirken görüntülendi. Robert'dan özür dilemeler, ağlamalar... Rupert Sanders o dönemde evli olduğu eşine milyonlarca dolar ödemek zorunda kalıyor tabi boşanırken. Ulan Kristen ne yuvalar yıktın, ne kalpler kırdın!
Biseksüel bir ablamız olduğundan kalp kırma olasılığı iki kat daha fazla. Kadın erkek demeden herkesin ağzına sıçıyor. Los Angeles'da Alicia Cargile ile sevgiliyken bir film çekimi için Paris'e gidiyor ve orada Fransız model Agathe Mougin ile takılmaya başlıyor. Sevgililer gününde sevgilisini bırakıp kızın yanına gitmeler falan derken bu aldatma da ortaya çıkıyor ve bütün arkadaşları Alicia'nın tarafını tutunca Kristen yapayalnız kalıyor.
Agatha'nın boynuzu yemesi uzun sürmüyor tabi. Kristen Stewart ünlü şarkıcı Soko ile Paris sokaklarında doyasıya yaşıyor aşkını. En magazinsel lezbiyen ilişkisi de buymuş. Aşklarını hiç çekinmeden cümle aleme duyururlarken Kristen iki önceki sevgilisi Alicia Cargile ile aldatıyor Soko'yu. Soko bunun üzerine delirip instagram'da ağzına sıçıyor Kristen'ın. Dünyaca ünlü star da olsan canın acıyınca gözün dönüyor işte. Hatta geçtiğimiz Cannes Film Festivali'ne Kristen Soko ile tek başına karşılaşmasın diye Alicia Cargile de gelmiş bütün işini gücünü bırakıp.. Artık destek mi, başkasıyla yatmasın diye peşinden koşmak mı bilemedim.
Son olarak ise Cara Delevingne ile büyük aşk yaşarken bir anda ayrılan St. Vincent ile görüntülenmiş. Evet Alicia ile çoktan ayrılmış olmasına rağmen, geçmişi bu kadar problemli olunca insan ilişkinin başlangıç tarihi ve şekli hakkında düşünmeden edemiyor.
Hayatına girdiği her insanın ağzına sıçan, zehirli sarmaşık Kristen Stewart yeteneksiz bir oyuncudan çok daha fazlası gördüğünüz üzere. Bunun bu geçmişini bile bile hayatlarına sokan insanlara da diyecek söz bulamıyorum, insan sevince gerçekten de gözü başka hiçbir şey görmüyor. Ya da öyle bir büyüsü var ki, tutulup gidiyor insanlar buna...
Yaptığım her seçimin bok gibi olduğunu düşünsem de, hayatına girdiğim insanlar da aynısını benim için söylüyorlar. Tabi bu sırf ben değil, bi çok insan için öyle galiba. İyi insan olmalı mıyız, canımız ne istiyosa yapmalı mıyız, tüh Kristen allah seni kahır mı etsin yorumlarınızı bekliyorum!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
96 yorum:
Canımız kristen kadar her istediğini yapmamalı bence. Hatun tuzum var diyene hıyar alıp gitmiş her seferinde. Benimde teecihlerim yanlıştı toplumun uygun gördüğü hiçbir ilişki bana göre olmadı tabi hepside bitiyor başladığı hızla ama bi yerde görüştüğümde iki çift laf edebilecek düzeyde bitirmeye gayret ediyorm hem kendm hem karşımdaki bu saygıyı hak ediyor bence
ay peloooooo💕 askimsin yaa aynen ayyyynen katiliyorum yazına. bu kadın kadar beton ifadeli bi oyuncu görmedim ve heryerde her ne hikmetse oynuyor.bella rolünü courtney love'ın kızı frances bean'e vericeklermis bu kapmıs. kapmaz olaymıs.nerden basımıza bela oldu.yamuk çemçük ağızlı. kat dennings'i de düsünmüslerde kilodan kaybetmis tombisim. onunla da ilgili bi yazı yazarsan coook memnun olucam fikirlerini merak ediyorum zira bana cok cool ve seker ötesi geliyo☺️ senin gibi de komik ve cool💕
yüzsüz. tek kelimeyle yüzsüz. twilight gibi bi film yapmıssın, üstüne bu kadar rezillikle anılır mı insan ya. çekil kabuğuna amk ne bu kudurukluk?
şu yaptıklarından tiksiniyorum da, o sarı saçlarla sharon stone gibi olmuş pezevenk❤️
Bence Kristen ın oyuncuğunu sadece Twilight serisine bakarak değerlendirme oynadığı diğer filmlerde başarılı bence😊 onun dışında kadın sanırım uzun süreli takılamıyo gerçekten de herkesi göt gibi bırakıyo sonra tekrar yalvarmalar😆😆Yazı için eline saglık
Vallahi ben Kristen kızamıyorum kız çapkın napalım yakışıyoda yapsın,acaba zamanında bunun da mı kalbini kırdılarda bu böyle gamsız oldu?
Ya bot yazısı nereedeeee sevgili pelin
Ya kristen carayla çok yakışır o değilde.sonuçta çokk cool bi kız.kristenda istediğini de yapsın yani dünya da sadece erkeklerin aldatmadığını dünya görsün
Ht'de yazmışsın ama şu iki Demetler ve Kutluayla ilgili buraya da bişiler yazsan.Şimdi orası gazete her şeyi yazamaz insan.Bu konuyla ilgili görüşlerini çok merak ediyorum.
oha kristen ve cara😍 hiç böyle düşünmemiştim gercekten ortalığı yıkarlardı❤️
pardon da bu st. vincent ne ayak? bütün taş hatunlar buna gidiyo anlayamadim.
Biz bot yazısı bekliyoduk ya.neyse o da yakın zamanda gelecek iş. Kristen a gelince bence de bağlanma sorunu var olabilir erkek yapınca çapkın oluyo neden kadınlar yapamasın ki
20li yaşlarını uzun ikişkiyle geçiren biri olarak takılabildiği kadar takılsın, tanışsın, sevişsin diyorum. biz bok sineği gibi yapıştıkta ne oldu asfgahk yaşı müsait çevresi müsait. ilerde durulur.
Robert'i aldattıktan sonra iyice gıcık olmuşluğum var tabi. Ne olursa olsun kimseye böyle bir şeyi yaşatmaya hakkı yok. Yani ne kadar ünlü olursan ol hakkın yok 😒
hatuna ne kadın yetiyo ne erkek. ne azgınmış. gören de kendi halinde normal bi insan sanır. yuh be. bi tane saygın biri çıkmayacak mı şu piyasadan yahu?
Cara Delevigne en yakin arkadasi Dylan Rieder'in ölüm haberini aldiği için sokağa öyle apar topar bakımsız çıkmış. St.Vincent yüzünden darmaduman oldu diye haber yapmislar bide abuk subuk. lan kim naapsın pörsümüş karıyı. Cara'nın da çok sikindeydi
Bence Rüzgar Erkoçlar gibi bir gidişatı var.
Şu Kristen a hiçbir zaman ısınamıştım zaten
Bot yazısı gelsın peliiiiinn
Robertla ikinci ayrilislarindan sonra iyice gotu basi dagitti
Bence Kristen biseksüel degil düm düz lezbiyen yani. Twilight ta filan o kadar donuk olmasi beceremiyo olmasindan Snow White da ayni boku yasadi. Robertla reklam amacli birlikteydi bence yönetmene de yönetmen diye sey etmistir bu
Hadi bot yazısı gel artık bot yazısı
Seren Şirince'nin giydiği bütün botlara hastayim💛 tarzi da süper bu arada😍
şu ünlülerin biraz daha sinsi olması gerekmiyormu ya. okdr salak olduklarına inanamıyorum ben onlar gibi star olsam(ki bu kız yaptığı işlere göre aslında rockstar ünvanını hakediyor)özel hayatimi tamamen saklamaya çalışırdım. kimseye beni ucuz bi sekilde eleştirme fırsatı vermez çenelerini sadece yaptiğim süper seylerle çalıştırmalarını sağlardim. bunu yapıcak kadar iradeleri yok mu acaba?
Ya karşı taraf terkediyosa
ya bo yazısı için çokk güzel bişey bekliyoruz valla pelo.kaç gün oldu üstüne yeni yazı ekledin.hem bir an önce yazki yurt dışından bir ayda anca geliyo ne ara giycez
Kesinlikle katılıyorum
Ne bol çektirmeli bu yazi olmuş ohh
Kristen i severim çünkü çok havalı çünkü kendine çok guveniyo çünkü kimseyi siklediği yok.. Genç ve güzel istediği gibi takilsın. Gerçekten aşık olunca durulur.
Bıktım bu sokak kızlarından. Biraz kalite pleeeease. Carly Chaikin&Kat Dennings yazısı istiyorum!
ıyyy gerizekalı karı nefret ediyorum
bot yazısı nedir amk yediniz kadının beynini
Bot yazısı lütfennnn
Bu bot yazısı yazan farklı farklı yorumlar atıyor anlaşılmamak için sanırım 😂 ne botu ya
bence de asgssjgahk
Bu karı yılan zaten oldum olası sevmem. Pelin bize biraz kardashian, hadid klanından bahsetsen ne güzel olur. Ne kadar mutlu edersin. Nasıl karman yükselir bir bilsen. Xoxo
kendini değerlendiremeyen bi karı işte. sonrada kim kardashian neden 1 numara bik bik bik diye ağlıyosunuz. onun böyle yüzü böyle vücudu olucakti, kendini mesih ilan ederdi:) kristen da anca onla bunla düşüp kalkıp rezil olur. beyinsizlik ne fena bisey ya.
cidden ya pelo lütfen serenle ilgili bi yazı yaz asiri tatli asiri karizmatik bi kadın❤️ onun kolyelerine ve giyim tarzi o kdr net ve sade ki kendimi 90lardaki drew barrymoore'u izler gibi hissediyorum. Hiç bizim denyo kadın oyunculara benzemiyo. kezban diil yani😂 enteresann
Çok güzel cekistirmissin Pink eline sağlık.Ben de hic sevmiyorum bu sinsiyi.Yalniz bu bot yazisinin olayi ne ne kadar abarttiniz.
asla kimseyi yargilamiyorum ama Nina,kendine güvenmek demek bumudur? genç ve güzel diye bu kadar göze soka soka hata yapmak midir? ilişkini yaşarsın istediğini de yaparsin ama bu kdr avam görünmemeleri gerekmiyormu? özellikle çirkinler bu kadar fırsat kollayıp her yaptıkları çok doğruymuş gibi yaşarken. yanlis anlama bu arada, kinayeli sormuyorum,hani vardir ya öyle sinsi, hesapçı çirkin kadınlar, her yaptıklarını o kadar hesaplarlar ki özgürce yaşayan insanlar hata yapıyormuş gibi görünür onların yanında.bütün dünya bu kadar gizli bi sinsiliğe bürünmüşken böylesine güzel ve başarılı kadınların bu şekilde görünmesi hiç adil değil:(
aynen ölmüş bot diye salak. defol git vitrinlere bak burda ne işin var
Bu bot diye tutturan salak random düşmanı olabilir😂 öyle bi 15 günde bir kriz geliyo buna idare edin djfkdjfldfk
Özel hayatını bilmem de, bu kız bana çok asil geliyordu abi. Bir erkek olarak bu kadını asil görüntüsü yüzünden çok beğeniyordum.hatta bi sürü arkadasim o sade haline asıktı zaten:D sonradan sokak kızı gibi oldu yazanlarda olmus.bir kadının o ağır tavrını, o duru halini, gizemini terketmesi harbiden yakısmıyo. kadın ağır olucak net olucak bir kelimesiyle ağzımıza sıçıcak gerekirse ama peşinden koşturtucak illaki. değerli olduğunuzu hissettirin ki değer verelim mesela.biz yorulduk kızlardan kaçmaktan, artık biraz siz kaçın da erkekliğimizi anlayalım amk. bi erkek bi kızın kalitesini 1 kilometre öteden anlar bunu unutmayın.neyse bu da o yönetmenle paçozluğunu ilan ettikten sonra orta malı oldu gizemi kalmadı. elinde sigarayla yürümekle cool olunmuyo kristencım. hatta gayet iticisin. rihannanın ayı gibi birayla gezmesinden daha itici. son olarak Pelin senin sadeliğine zarafetine lafı koduğu yerde oturtmana kadın gibi kadın olmana, net karakterin kadar gizemli havalarına hastayım:) kalem eteğin ve uzun siyah saçın yakıştığı yegane hatunsun amk! lev ye.
twilight'ta giydiği hersey ve makyajı süperdi. ondan sonrası çöp😏
pelo 90larda takilan choker kolyeler yeniden moda olmus ve inanılmaz güzel olanlari var kadifeler satenler falan. bilmiyorum seviyormusun ama bizim için onlarla ilgili favori seçtiklerini yazar misin?
Ya bot yazısı nedir arkadaş şu kızı bi rahat bırakın da canı ne istiyorsa onu yazsın ya. Altı üstü bot yani, bak vitrinlere, gir bi mağazaya beğendiğini al çık. İnsanları darlamayın.
Bott yazısııı gelsiin
aynı senin gibi düşünüyorum pelo. Bu kızın neresi güzel,ne yeteneği var.Hep bi sıkılgan ifade,benim Burda ne işim var bakışları. Ama ona rağmen woddy allen filminde oynatıyor,başrollere doyamıyor,baştan aşağı chanel giyiyor. Kız bile bunları anlamıyo bence demek ben de bi bok var deyip havaya girmiş önüne geleni parçalamış kız.Suratsız kevaşe
pelo, erkek hayranların da görüldüğü üzre çok:) artık bir tv programı falan yap çatliycaz yahu! yani tabi öyle bir isteğin var mı yok mu onu bile bilmiyoruz da(kendi kendine gelin güvey olmak:) gülse birsel ya da gupse özay gibi yapış yapış abuk subuk şeyler yazıp kendini komik sanan kadınlara öyyyyyyle bir kapak olur ki! 💕
yuh o kadar da değil. kadın bildiğin dünyanın en güzel kadınlarından biri şimdi, bi saçmalamayın.
bunlar da donuk ifadeli beren saati, poğaça suratlı tuba büyüküstünü beğenirler, dünyanın en güzel kadınlarından vampirler kraliçesi kristen'a bok atarlar hey allahım ya:)
oha güzelliğini gömdüğü gibi yeteneğine de bok atmış😂 abi siz o yapım şirketlerinin kapısından geçebilir misiniz acaba😄 kadın her filminde yardırıyo, bi siktirin gidin.
her oyuncu deliler gibi mimik kasmak zorunda diildir, kızın duruşu zaten yetiyo. özel hayati tamam da herseyi de o kadar eleştirilicek biri değil.
inadına bot yazısı yazma bence:)
Mont yazısı var choker kolye yazısı vs var niye bot yazısı olmasın ki
Ablacım yeni mi öğrendin sen ya? Pelo yazdı zaten yazı ara bulursun.
özel hayatından banane amk, ben bu kızın jennifer lawrence ya da taylor swift gibi yavşak olmamasını seviyorum.
bot diye tutturan orospu çocuğuna gıcığız da ondan.
beraber oynadığı her oyuncuyu kendine aşık ediyo sırf o yüzden bile saygı duyarım kristen reise😄 beren saat salağı okdr sevisti etti bi ilişki yaşayamadı kıvançla. gitti o tantuni suratlı herifle evlendi. herkesin bi kapasitesi var tabi naapsın.
gayet mimiksiz de harika oynuyo simdi hakkını yemeyin. milla jovovich'le benzetiyorum kendisini hatta bu sebeple. bi kot bi tişört modasını da bu kadın getirdi ayrıca, ona göre pelo;)
burda da başarı için yönetmenlerin altlarından girip üstlerinden çıkıyorlar, bu ünlü olanlar için de dahil,burda da para için peşinden koşan yahut vermen için bekleyen bi sürü açköpek lezbiyen var,burda da herkes birbirini aldatıyor. en yakın arkadasının sevgilisiyle evlenenler de dolu ayrıca örnekleri o kadar çok ki.bu kadın niye şeytan oluyor?
Ahahaha aynen
Bir kadın olarak ben de çok asil buluyordum ve buluyorum. Dünya yıldızı olmasa özel hayatında mutluluğu yakalayamayan sen ben gibi biri olurdu sadece. Ama kristen olunca iş değişiyor, cirkinleşiyormuş gibi oluyor. Neden? Çünkü sen kendine bir ikon, bir ideal yaratiyorsun, sinema yıldızları öyle birşey çünkü. Kristen, Bella gibi her sıradan erkeğin aşık olacağı bir kız yarattı. Müthiş guzel, kusursuz, meleksi. Ama gerçek hayatta o da insan, genç kadın, dengesiz belki, bence mutsuz, herkes gibi iste..
Ya çok çok çok haklısın o çirkin sinsiler nefes aldırmıyor öldüresim var!!!! E aynı şey söylüyoruz senle, güzel bir kız hata yapıyor olsa bile kendine yapıyor bir kere, böyle davranıyor olması ve kendini bu tür durumlarda bulması Sadece ve sadece çok mutsuz ve kaybolmuş olduğunu gösterir. Eğlenmeye çalışıyor. Ve unutmayalım, Gabriel Garcia Markez in dediği gibi (ki aq gerçekten öyle) - aşk yoksa insanın elinde kalan tek şey sekstir.
İSTANBUL MODA HAFTASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Aldatmak çok kötü bir şey kimse yapmamalı. Hatun belli ki aldatmaya meyilli ve bütün dünya bunu biliyor, bu hatunla ilişkiye giren kişiler bunu bilip giriyorlar demek ki.
Bence güzel ve hoş bir kız. Sarı trash saçı bile kaldırdı bir şekilde.
ne güzel yazmissin:) o aşk yokmu zaten. bulan bütün dünyayı yöneticekmis gibi bir güce motivasyona sahip oluyor, bulamayan da kayboluyor. bi sihir mi bi tuzak mı bilinmez. keske herkes aşkta da esit sartlarda olup mutlu olsaydı.bazen pelinin dediğine deliler gibi katiliyorum,hani kimseyi takmayin hatta gidin bi yabancı bulun eğlenin hayatinizi yasayin demisti.bazen de içimdeki ses asık olduğun adamla evlen ona katlan hayata katlan diye beynimi yiyor. bu konuda o matematiksel düzeni tutturamayan kayboluyor, sürekli o yöne doğru gidiyorsun ister istemez. o çirkin sinsiler bu matematiği aşırı iyi yerleştiryorlar işte hayatlarında -_-
ne kızıyosun:(
hahahaha aynen yaa bisey diycem berenle kıvanc okdr yiyisti etti niye cıkmadılar acaba.
iyi oyuncu demekki.
Ah ah en başından beri diyordum da kimse inanmıyordu
Ne kadar komik
İstanbul moda haftasını yaz diycem de yazıya tamamen küfür kıyamet dalacağından korkuyorum pelin:D hadi sen yazıyorsun sonra biz de kendimizi frenleyemiyoruz daha kötü oluyo dfkskf
keske istanbul motorların, pis heriflerin, öğrenci geçinen taksim cihangir otlakçılarının, medya sektöründe çalışan dövmeli manyakların yuvası olmasaydı da adam gibi yaşasaydık. moda haftası denilen seyden ilham alır insan zevk alır, burda o bile bit pazarına dönüyo amk. kaliteli hoş bir yerde yaşamak istiyorum ya. yazlığa mı yerleşsek naapsak?
Oruspu çocuğu dedin ama kardeş değiliz karıştırmışsın -8ıq lü birey
kendi kuşağının açık ara en güzel oyuncusu. Biseksüel olduğunu bu yazıyla öğrendim. Hala şaşkınım
aynen istanbulu terkedip bu yıl yurtdısına giden çok arkadasim oldu.ne sanat kaldi ne stil. yazlık fikri iyiymis ama:)
kardesmis şlkhgfsbvf verdiği cevapla kendi iqsunu da yazmıs salak hahhahahahahahhaha
biseksüellikte bi insana bu kadarmı yakışmaz ya. the runaways filminden sonra bozuldu bu kız, hala çıkamıyo joan jett kafasından. ne güzel filmdi ama. bi bira açıp izliyim bari eheh
Aşkın şartı varsa o da samimiyettir. Bu sinsilerde samimiyet asla olamaz. Samimi ol, herkesten önce kendine karşı dürüst ol, asla hesap yapma ve aşk seni bulacak. Bu böyle inan bana. Yalnız kalma cesaretini göster, siktir et mutlu çiftleri, hayat senin her türlü, sadece senin! Özel hayatta mutluluklar diliyorum :)) çok öptüm
Öneri için tenks!:) süper denk geldi, kahve yapayım da izleyim
rica ederim☺️ öyle bir enerjisi var ki filmin, sabahki dersime koşarak gittim😄 simdi okuldan geldim bir 2 broke girls patlaticam:) ilk sezonu harikadır onu da tavsiye ederim^^
cevap yazmıs bi de ahahaha kendini afişe etti harbi salakmış bu iyice hsjdkfkskf
Ay supersin ya ^^
Buraya bi forum mu açsak napsak🙈😀😀
aynen😂😄
zenginiyle fakiriyle İstanbul kadar iğrenç yer görmedim. en kalitesiz insanlar sanki İstanbul'a toplanmış, o kadar haklısınız ki.
Birden fazla kişinin bot yazısı istediği hem adsız hemde isimli yorumlardan anlaşılıyor.bunu bire indirip ,bloğu takip ediyorum adlı bir espriyi komik bulan sizlersiniz salak.bi de adsız olarak atılan yorumu kendini afişe etti diyosun asıl bu komik.sen yaz yorumunu bi başkasına karışma.sanane yani
hergün daha da bozuluyor. gezmeye gelip o çok methettikleri cihangir'e gideyim dedim kıroluğun dik alakasını gördüm geldim. kendini tasarımcı/castçı/makyöz/menajer/herşey sanan gayler mi diyim,aksamdan kalma bozuk tipler mi diyim beşinci sınıf yabancılar mı diyim ne ararsan vardı. görgüsüz zengin kesim zaten orayı yerlileri gibi terketmişte, bu kadar düşük beklemiyordum.Çukurcuma, Karaköy de öyleydi keza. Pelin Hanım, sizden bir ricam olacak,bir yazınızda İstanbul'un gercekten elit,güzel yerlerini yazarmısınız? sizi ve bloğunuzu severek takip ediyorum.
😊👍🏻
Choker yazisi isteyen arkadas, Pelin onu aylar once yazdi nerdeydin? Ayrica moda olmus ne yahu tum yaz modaydi, Pelin de yuz kere takti instaya fotolar atti, antenleri aciniz azcik!
pardon da sanane? sana mi kaldi soru soranlara hesap sormak? belki takip edememiş,görmemiştir? belki 12-13 yaşında bi kızdır? ayıp değil mi? biraz hassas olun ya.
pelo gurbet ellere git gez toz yaz da gözümüz gönlümüz açılsın biraz😍 çok sıkıldık gerçekten şu gri istanbuldan
Abi hakikaten yaa. Mesela bende Pelin'i çok seviyorum da bütün yazilarini okuyacak kadar vaktim yok,keşke olsa da bütün bir hafasonu bacaklarımı uzatıp kahvemi yudumlayıp kahkahalara boğulsam.Ama yok yani, takip edebildiğim kadar ediyorum, gerisini okuyamadığımızda ya da biri bir yazı birşey istediğinde yok onu çoktan yazdı diye atlamayın gözünüzü seveyim.hadi atlıyosunuz bari hakaret etmeyin. "Pelin onu aylar önce yazdı nerdeydin" ne demek yahu? belki yeni keşfettim, belki modayla alakam yok, belki heves edip sormuşum? hepimiz loser gibi evde oturan tipler değiliz çalışıyoruz,ben faturalarımı bu ay nasıl ödiycem diye düşünürken bir de choker kolye mi takip edicem? şu siteye iki kafamızı boşaltmaya giriyoruz bir de üstüne laf yiyoruz. Kendinize gelin, o antenleri insan gibi düşünmek için kullanın!
Kristen moruk Annie'yi kaptıda nooldu, Cara Amber Heard'le birlikteymis! yine yapti yapacağını valla.
Kris sadece kalbiyle hareket eden biri.
Bi blogda " dvd satışı biter, kristen robert ayrılır" yazıyodu. Ben de uzun süre bunların sevgili olduğunu düşündüm ama pr ya da film anlaşması gibi geliyo artık. Niye iki başrol bizim evde çok senaryo çalıştık baya çalıştık iyi çalıştık sonra da açtık pariste son tangoyu izledik diye açıklama yapar. Bi de sayısını verin tam olsun. Kristen da bi ergen tribi kameralar önünde öpüşmem el ele tutuşmam falan.çok mahremiyete önem veriyomuş gibi. Gelmiş 25yaşına yeni mi biseksüel olduğu anlamış mesela. Bi yerde ben hep erkek kardeşlerim gibi görünmek isterdim onların kıyafetlerini giyerdim diyo falan. Bana sorsaydı söylerdim kızım sende bi haller var diye. Milleti hep enayi yerine koydular trump bile gam keder sahibi oldu bunun yüznden. Diğer filmlerini de izledim hazal kaya gibi bu da tek tip rollerde oynayabilir. Hayat boş kafasında asi genç kız.
Kristen dunyanin en seksi cekici kadini. Ben kadin halimle ona bayiliyorum.Bakiwlarindaki sihir her weye yetervzaten.Guzellikten anlayiwlari yok ona cirkin deyenlerin.Oynadigi her filmde bi farklilik olmasi uzerinden yagiyor. Twilight'tan tanidim ve tanidigim icin cok mutluyum kewke bigun onunla goruwme wansim olsaydi guzel yuzune doyasiya bakardim. Seni coooook seviyorum kristen❤❤❤
Yorum Gönderme