Gönderen Pinkfreud / 7 Şubat 2014 Cuma / 33 Comments / ashley madekwe , revenge , ring my bell , sokak stili , stil ikonu , street fashion , street style
Stil İkonu: Ashley Madekwe
Günaydın. Bu sabah yatağın "Gel stil ikonu yazmanın ne zor olduğunu bir de bana sor" tarafından uyandım. Ama sapıkça bi zevk de almıyor değilim.
Bugün Revenge dizisi ile tanıdığım, ama bi yandan da feşın bilogırlık yapan, İngiliz oyuncu Ashley Madekwe'nin stilinden bahsedeceğim.
Oraların havasından mı, suyundan mı, bu karıların genlerinden mi bilmiyorum ama fotoğrafta gördüğünüz bebeksi bebek 1981 Londra doğumlu. Yani günümüz itibariyle 33 yaşında! Nasıl oluyor bu nasıl? Ben bırak 33 yaşında böyle görünmeyi, en az 10 senedir bu kadar genç görünmüyorum. Galiba bodur tavuk her dem taze. Hele melez bodur tavuk ohoooo, hep taze. Neyse gelelim Ashley Madekwe'nin stiline. Revenge dizisinde oynadığı karakter de stiliyle ön plandaydı ama bu kız kimmiş neymiş diye bakınca gördüm ki, bu işlerle baya ilgiliymiş. http://ashley-ringmybell.blogspot.com.tr/ adresinde yer alan blogunda baya feşın bilogır gibi giyinip giyinip fotoğraf çekiliyor. Ay hayır ben şöhret olsam bunlarla mı uğraşırım, özel jetimde 100 dolarlara burnumu silerim. Tabi bu kızcağız o kadar şöhret değil ama yine de bilinen, tanınan bi oyuncunun böyle şeylerle uğraşması hoşuma gitti.
Hayır bi de giydikleri o kadar basit parçalar ki, herkes kolaylıkla kendi ortamında böyle salınabilir. Öyle Gucci'ler, Prada'lar içinde yüzmüyor, ama bi kaç anahtar parçasını çok iyi kullanıyor Ashley Madekwe bence. H&M bi eteği defalarca giyse de Chanel çantasını burnumuza sokmadan tatlı tatlı kombinliyor.
Bi kot bi tişört derken işte kasettiğim buydu! Takmışız bi tane kota, bi de üzerine mal bi siyah kazağa. Bak Ashley'ye, ne güzel renkler, modeller belirleyip giymiş. Boyfirend jean bi insana bu kadar mı yakışır. Hll sana kara kız!
Sadece jean mi sandın, kot şort da ondan sorulur. Uff bu kareleri görünce hem yazı ne kadar özlediğimi, hem kıçımın ne kadar büyüdüğünü, hem asla eriyemeyeceğimi, hem de yazın son günlerinde kot şortumun içine girmeye çalışırken yırttığımı hatırlayıp minik çaplı bi sinir krizi geçirsem de şu an iyiyim, devam edebiliciim kolonya sürmeyin artık bilek içlerime.
İşte yine son derece düz parçalar, yine harika tatlış görüntüler. 33 yaşında falan ama tam bi 16'lık kız gibi giyiniyor. Kızzz Landın soğuk değil mi, hep bi oranı buranı açmalar? Hayır bi de hem güzel, hem zayıf, hem genç görünüyor, bi de bunların üzerine evli! Ohh kocayı da kapmış. Feşın bilogır olmanın temel şartlarından biri olan evli ve kafam kadar tek taş sahibi olma maddelerini yerine getirdiği için sırtı hiçbi zaman yere gelmeyecek.
Ben en çok siyah deri etek stillerini beğendim. Hatırlarsanız Ekim ayında "Deri Etek Nasıl Giyilir" yazısı yazmış, bi tane de deri etek almıştım kendime kudurup. Hah işte o eteği hiç giymedim, bu kızın üzerinde boy boy görünce iyice delirdim. Yaaa rabbim beni niye yanlış iklime koydun. Resmen kariyerimle oynadın. Şimdi ben bu eteği kırağı çalmış havada nasıl giyineyim? Kendi götüm donmasa milletin "Aaa manyağa bak ne giymiş bu havada?" bakışlarıyla nasıl başa çıkayım. Resmen zorla kezban olmaya itilmişiz, haberimiz yok.
Tabi canım giy tulumları da, onlar da çok yakışsın hiç bi şey demiyoruz yok yok takıl sen. Yetheeeeer! Artık kıskanmak istemiyorum, yazıyı bitircem şimdi. Neyse allahtan alnı biraz büyükcene de bazı fotoğraflarda en çok orası dikkat çekiyor. Üff hasetlemekten ne dediğimi bilmiyorum resmen.
Vücut yapısı kalem eteklere, elbiselere o kadar müsait ki, zilli bunu bildiğinden sık sık tercih ediyor. Oh ne güzel hayat ya, giyin süslen gez. Hem de üzerine ünlü ol. Valla bazıları şanslı doğuyor. Neyse yine birilerinin kıyatlerinden bahsetmek için gelip, bütün hayatına her şeyine özenip kendimi jiletleyerek bitiriyorum yazıyı.
Ay hadi bi de jean dışında giydiği pantolonlardan bahsedip öyle gideyim. Hee tamam anladık bunlar da yakışıyor. Resmen 10 kare fotoğrafta kızdan soğudum. Yazının başında ne kadar tatlı, sevimli buluyordum, fıstığımın üzerine binipi kırbaçlayan nuri gibi görüyorum onu. Sıska Nuri!
İşte yarı ünlü Ashley Madekwe'nin pek bi hoşuma giden, bol "street style" örnekli stili bu şekildeydi. Peki siz nasıl buldunuz karma güzel Ashley Madekwe'nin stilini? En az benim kadar hasetlendiniz mi, yoksa onu ucuz ve paçoz mu buldunuz kdfilskds Yorumlarınızı bekliyorum!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
33 yorum:
Yazdıgın her seye aynen amk demek zorunda mıyım ben?? Merak ettigim sey su boyle sade parcalar bu kızda stil gibi dururken bende neden siradan duruyor
Sitil incelemesi bolümunde JenniferLawrenceyi istiyoruz inceler misin?Bide kızın backlar ne kadar incelermiş yaa
On numara bi stil bakmalara hasetlenmelere doyamadim :(
ucuz sıradan vs kesinlikle durmuyor. bende bunun gibi giyiniyorum ama kızın fizik on numara olunca mükemmel duruyor bizde ise sıradan... bu kadar atar yeter ben çikolata yemeye gidiyorum bbbbbbb
aynen kızda fizik var giydiği yakışıyor ama kendi de süper zevkliymiş tabii.benim favorilerim boyfriend jeans-beyaz tişört, pileli etek kot gömlek, rengarenk uzun kalem etekli olan kombin ve yeşil superskinny pantolonlu kombin. senin aksine ben en az deri eteklileri beğendim. ama kısaca hepsi şahaneler. stil dediğin böyle olur.
Ne kadar basit parçalar ne kadar güzel durmuş üzerinde demek stil böyle bir şey biz kimiz ki
Bodur tavuk dediğin 1.70 boyunda kız, çoğu ülkenin boy ortalamasını aşıyor.
swa.
cidden çok genç görünüyor :O
pek öyle ahım sahım güzelliği yok normal klasik stil ikonu türkiydeki hemcinslerim bu zilliden daha güzel
pink'ciğim, şöyle kendini şişman sanıp, ''ay kıçım kocamaaan'' diyip, sıskalıktan kırılan fotoğraflarını görünce ben burda cinnet geçiriyorum, hiç yakışıyor mu annem sana?? bacakların benim kol bileğim kadar, bir de üstüne kalkıp neden böyle dalga geçer gibi isyanlardasın, illa 32 beden olman mı gerekiyor vücudunu sevmen için? vallahi sinirlendim.
Hadise gelsin de kalem etek nasıl giyilir gorsun oyle giyipte orasından burasından yağ fıskırıp bide bunu matah bişeymiş gibi gozumuze sokmazdı en azından ben bayıldım valla stiline ve yasına gore çok genç duruyor helal olsun:))))
bence stili çok sıradan elinde para var ün var daha iddialı giyinebilir belki biz gösterişli giyinsek olmaz çünkü giyecek yer yok sokakta giysek itici bakışlar var ama bence ünlülerde anormal durmaz gösteriş
Süper yazı olmuş pelin! Acaba kozmetik makyaj ürünleriyle ilgili bir post hazırlayabilir misin? Hangi temizleme ürünlerini kullanıyorsun, nemledirici makyaj vs?
Aynen katılıyorum seni hiç gormemistim ve ilk instagramda görünce şaşırdım çünkü inceciksin.fiziginle yıkar gecersin hala ne diyosun? :)
J-Law veya Cara Del. Sitilerini inceler misin kuzumm senin ağzından duymak istiyorum:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Stil ikonu olarak Chiara Ferragni'yi de inceler misinnn???
Stil ikonu olarak Chiara Ferragni'yi de inceler misinn??
Pelin senden bi Brad Pitt-Angelina Jolie cool çift hatta en en en cool çift yazısı beklemekteyim :(
Parfumlerle ilgili yazi yazsan da gönlümuz senlense. Bunaldum kirk yolluk parfüm yaraticisi gibi alt nota üst nota yazilarindan. Harbi bi şeyler okuyalim.
genç stil ikonu elle fanning
ya hani Chuck bass stilini yazacaktın.hatırlatmak istedimm
Selam yeni açtım ve destek olursanız sevinirim. http://uykukolik.blogspot.com.tr/?m=1
Şu benedict cumberbatch'i de bi kurcalasana ya adamı görünce kılcal damarlarıma kadar kıpraşıyorum yeminlen :)
Bugun okula bol paca pantalon ve kareli gomlekle gittigim icin kizligimdan utaniyorum :( ecnebinin kizini ornek alip hastalik modundan cikmanin vakti gelmis
Pelincim yazını daha yeni okudum baya da güzel olmuş. Stil ikonunda bidahaki sefere Luanna Perez'i de yayınlayabilirsin. @luanna90 hatunun Instagram kullanıcı adı. Baya da hasetlenilesi. Neyse hadi görüşürüz.
ashley smith ten bahsetsen o kadar güzel olur ki
Kız güzel oluncaaa :) hani çuval giyse yakışır derler ya o türden.ucuz ama şık giyinmeyi bilmek.bizimkiler de hangi marka giydigini illa belirtecek.walla ben mağazada pahalı olup da pazarda 5-10 tl bile bulunabilecek ürünleri de alıyorum,marka ürünlerle kombinliyorum.inanın üstümdeki pazar ürünlerini soruyorlar "nerden aldın ya" die
Kız güzel oluncaaa :) hani çuval giyse yakışır derler ya o türden.ucuz ama şık giyinmeyi bilmek.bizimkiler de hangi marka giydigini illa belirtecek.walla ben mağazada pahalı olup da pazarda 5-10 tl bile bulunabilecek ürünleri de alıyorum,marka ürünlerle kombinliyorum.inanın üstümdeki pazar ürünlerini soruyorlar "nerden aldın ya" die
Kız güzel olunca..hani çuval giyse yakışır derler ya iştmd tam da bu :) bizimkilerin bayağı bi örnek alması lazım.
Koca popolara tayt giymeyin artık.kalın bacaklara mini etek yakışmıyo.Boru paça pantalon,dizde ya da diz altı etek giyin.Şık olmak o kadar da zor değil,pahalı markalara büyük paralar yatırıp komik olanlara çok üzülüyorum.
Goncam sana katılıorum.Her yerinden yağ fıskırıyosa giymeyeceksin arkadaşım.Özel bölgesini görmeyen kalmadı ki,bi de sanatçıymış.Orasını burasını gösteren sanatçıyım diyo ülkemizde maalesef.
Pelin revenge stilide yazarmısın
Çok güzel giyiniyor
Yorum Gönder