Gönderen Pinkfreud / 30 Ocak 2014 Perşembe / 25 Comments / 2013 kış trendleri , 2014 kış modası , 2014 kış trendleri , baby blue , bebe mavisi , kış trendleri , nasıl giyilir , sheinside , sheinside.com , trend alarmı , trendler
2013/2014 Kıs Trendleri: Baby Blue
Ya böyle trend mrend diyip bilmiş bilmiş konuşunca kendimi çok garip hissediyorum. Daha bir tek taşım olmadan, Zara indiriminden tek bir parça almadan nasıl feşın bilogır olacağım ben yaaaa. Gündüz gezdiği tişörtle uyuyan feşınista mı olur? İşte olduğu kadar.
Pardon da paçozum diye modadan bahsetmeyecek değilim. Hiçbir güç beni durduramaz. Götümden uydurmak gibi olmasın ama sanırım bu sezon "baby blue" denilen bebe mavisi renk trend sevgili arkadaşlar. Değilse bile ben öyle diyorum, hodri meydan.
Mint desen değil, mavi desen değil, böyle ortada kalmış garip bir renk bu bebe mavisi. Bildiğimiz mavi kadar çiğ olmayışı, beyazla yanyana geldiğinde insanın içini huzur kaplatması sebebiyle bu ara en sevdiğim renk kendisi. Kendimi bu maviye boyayıp, boyası az kaçmış avatar gibi olmak istiyorum. Bi kıyafette, dekoratif bir üründe, ya da herhangi bi şeyde bu renk varsa sanki hayat tumblr'daki, we heart it'deki, pinterest'deki kadar toz pembe gibi geliyor. Canım baby blue, seni hiç terketmiycem.
"Ah fakirin düşkünü, beyaz giyer kış günü" durumu olmasın ama bu renk sanki bi tık yazlık gibi. Kışın da kullanılır doğru renklerle kombinlendiğinde, neden olmasın. Ama sanki biraz baharı, yazı beklemek lazım kıyafetlerde kullanmak için gibi geldi bana. Şöyle ekvatora yakın bi yerlere koymamış ki rabbim bizi, giyelim baby blue'larımızı. Yok ama, her yağmurda içi su dolan kaldırım taşlarına basıp bileklerimize kadar ıslanmak bizim kaderimiz. Palto malto da gideri var tabi.
Ya bak valahi kıçımdan uydurmuyorum bu renk moda diye. Geçtiğimiz hafta Paris'de gerçekleşen "Paris Fashion Week: Haute Couture Spring/Summer '14"ün en favori renki bu değil miydi? Chanel'den Topshop'a, herkes bu rengi kullanmadı mı? Gelin bana güvenin. O Karl Lagerfeld kadar pamuk saçlarım yok diye mi dediğime inanılmıyor?
Şekerim biliyorsunuz Givenchy ya da Balenciaga olmayan bir çanta kullanamıyorum ben. Avcumun içinde alerji oluyor fiyatı 493200 dolardan aşağı bir çanta kullandığımda. O yüzden bebe mavisi çanta önerimi de Givenchy'nin yeni sezonunda yer alan "Antigona" modelinden yapacağım. Bende tam 4 tane var. Siz de almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Bana beyim özel jetiyle Paris'den getirtti....... Neyse, geyik bi yana koskoca Givenchy de bebe mavisi çanta yaptıysa boru değil. Moda işte bu renk boşa konuşmuyoz.
Daha ufak ufak başlayalım diyenler için ise çeşit çeşit ojelerimiz var. Aman eksik kalsın. İki yaz boyunca naneli şeker gibi mint mint gezdik tırnaklarımız, şimdi ise daha maviye çalan bi ton söz konusu. Bütün mintler çöpe, maviye dönüyoruz arkadaşlar. Chanel'den tut, Nars'a, Essie'den Opi'ye bütün meşhur markaların bi baby blue ojesi var. Lüks düşkünü olarak nedense en çok Chanel'inkinin tonunu beğendim. Mis gibi zenginlik kokuyordur şimdi o.....
Ayyy işte beni bu yazıyı yazmaya iten elbise! Hatırlayacak olursanız, Masters of Sex dizisinin yıldızı Caitlin Fitzgerald'ın "Golden Globes 2014"da giydiği bu elbiseye bayılmıştım. Bu mavi yazısında yeniden yer alması gerektiğini düşündüm. Uff bu renk güneş istiyo dedim ama sanırım biraz da beyaz tenli olmak lazım sanırım. Ben bu Diyarbakırlı Rihanna halimle bu elbiseyi giysem sonuçlarını düşünemiyorum bile. Ulan renk bile ırkçılık yapıyor bana, vallahi bıktım.
Bu kadar konuştuk konuştuk, yaz gelmeden stok yapmalık, bu mevsimde de giyilebilecek baby blue kıyafetler almalık adres olarak ise online alışverişte favorim olan "http://www.sheinside.com/"u öneriyorum sizlere. Bugüne kadar en sorunsuz alışveriş yaptığım site olduğundan, bebe mavisi kıyafetler için de gömülün kızlar.
Ojesiyle, çantasıyla, paltosuyla yeni takıntımız baby blue hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Şahsen ben çok sevdim bu rengi. Bana yazı, güneşi, aydınlığı çağrıştırdığı için bu renkte ne bulursam sarıp sarmalamayı planlıyorum. Bi renk bu kadar sevilir mi demeyin, yılların sarışın aşığı olarak elbette tutuldum ben bu sakıncalıya. Siz ne düşünüyorsun bebitoş mavi hakkında. Ayyy ne inceldim, ne kırıldım be kendimden tiksindim.
Hani Nutella'nın o altınlı jelatinini pıtpıtpıt açtığında hissettiğin bi mutluluk vardır ya, herkese öyle bi hafta diliyorum işte.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
25 yorum:
pelin hayatın nasıl gidiyor merak ediyorum bu ara gibi bir sey daha yapsana bi de telefonundaki pinterest gibi sevdiğin çok kullandığın uygulamalar??
Peliiin telefonuna çok düşkünüm diyorsun anlatsana telefonunu, uygulamalarını, bağımlılıklarını falan asdgfdssada çünkü bi feşın bılogır olmak bunu gerektirir
Pinkfreud valla cok güzel yazi olmuş ellerine sağlık yazıni o kadar cok bekledik ki herhalde bebek mavisi givenchy çantalardan oluşan bi odam olsaydı ancak bu kadar sevinirdim.........:)
Yazı çok güzel olmuş emeğine sağlık :) bu ara ben de oldukça fazls görmekteyim bu rengi. Kombinlemesi de öyle zor bir parça olmadığından kurtarıcı oluyor. Bu arada parkalarlà ilgili bi yazı da yazsan çok iyi olur. Nasıl kombin edilir nerde giyilir falan... Firdevs Hanım'ın zengin sevgili yaptığında olduğu gibi mutluluklu haftalarr :)
cidden içim açıldı resimlere bakarken dediğin gibi baharı beklemek gerekiyor sanırım nisan mayısta güzel gideceğini düşünüyorum tabi artık hangi mevsim nasıl bi havayla karşılaşacağımızı bilmiyoruz umarım bahar bahar gibi olur :)
Blair in son gelinliği diyorum o zaman
Çok güzel bir yazı ama bu rengi neyle kombinleyeceğimizi de azcık bahsetsen muhteşem olurdu.. Bu arada mesela trend yazıları yazarken kendi eşyalarını da göstersen nasıl olur? :)
Geleceğin (çok sürmez 2-3 dkya) Heidi Klum'u için alaaşkına şu linke bir bak :P
http://img2.timeinc.net/people/i/2014/stylewatch/blog/140210/gwyneth-paltrow-600x450.jpg
öyleyse ben de carrie'nin paris sokaklarında giydiği paltoyu diyorum.
O cantanın krem rengini medcezir in daha ilk bolumunde yada ikinci bolumuydu galiba mira nın elinde gorduğum anda asık olmuştum simdi tekrar gorunce askım depreşti alamıyacağim için karsılıksız ulaşamayacağim bi aşk olduğunu daha iyi anladım:((((((
Kate Hudson'ın Tiffany & Co. etkinliğinde giydiği o elbise. Harika değil de ne.
http://geheimnisvolleperson.blogspot.com.tr/
rihanna shakira düetinin klibini izle ben çok beğendiiim
rihanna shakira düetinin klibini izle ben çok beğendiiim
Gerçekten bayıldığım renkle bunlar :)) Teşekkürler paylaşım için kendi bloğuma da sizleri beklerim http://dinydunyasi.blogspot.com.tr/
Sevgiler
Diny
Jennifer Lawrence nin stilini inceler misin?Lütfenn
Pelin biraz daha sık yaz çok boşladın sen bizii
Bebe maviler kıyafetlerde, radiant orkideler evlerde o zmn💜 www.mystylemyhouse.com da da yılın dekorasyon rengini irdeledik, haberiniz olsun💜💜
bana da kışı, buzu hatırlatır baby blue nedense. çok sevdik be abi
Sanırım son zama son yıllardaki en sevdiğim yaz bu yaz olacak maviler çok yaşa:)
bebek gibi bebek renk gibi renk!
Wonderful photos!
http://beautyfollower.blogspot.gr
Gerçekten abartmayı hak edecek kadar güzel bir renk sizin seçtiğiniz resimler de daha bir iştahlandırdı :))
http://www.sheinside.com bu site yabancı ama bir sorun olur mu siz nasıl hallediyorsunuz kargo işini ??
çok ama çok lüks düşkünüsün.
Pinko sırf senin şu yazını okuduktan sonra gaza gelip Zara'dan ahanda şu ceketi aldım!http://www.zara.com/tr/en/woman/blazers/pastel-coloured-faux-leather-zip-jacket-c565422p1666536.html Allah seni ne yapmasın :)
Yorum Gönderme