Gönderen Pinkfreud / 15 Eylül 2013 Pazar / 22 Comments / bruce oldfield , jenny packham , kate middleton , lady diana
Anneni de Böyle Üzdüler Oglum
Royal gelin doğurdu doğuralı pek dışarı çıkmaz oldu malumunuz. George bebenin 40'ı çıkar çıkmaz, diş buğdayı yapılır yapılmaz ilk resmi etkinliğine katılan Kate Middleton'ı görünce tabii ki hemen kendisine yer vermek istedim. Aslında bu yazıyı Vogue Türkiye'nin internet sitesindeki şu yazıdan sonra yazmaya karar verdim.
Yazıda Prenses Diana'nın hayatını değiştirdiği söylenen bir elbise vardı ve Kate Middleton'ın doğum sonrası ilk resmi etkinliğinde giydiği elbiseyle aşırı benzerliği dikkatimi çekti. Biraz da dedikoduya doyalım dedim. Aaa koş kız doldur çayları, başlıyo yılın fesatlığı.
Ahh ahhh ne oğlunun mürüvetini, ne torununu görebildi Diana. Bak görüyo musun kadıncağız durup dururken rahmet istedi. Neyse, konumuz yaşarken giydiği ve hala günümüze damga vurabilecek stili. Prenses Diana'nın 1985 yılında giymiş olduğu bu Bruce Oldfield imzalı parlak tuvalet Lady Diana'nın naif tarzından sıyrıldığı kırılma noktasıymış. Bu kırılışın sonu pek hüzünlü olsa da, elbisenin bu şekilde anılması hoşuma gitti doğrusu. Elbiseden resmen "Ohhhh kocamı çatır çatır aldatıyorum" havası akıyor resmen. Ya da okuduğum yazıdan sonra ben öyle olduğuna inanmak istedim.
Veee ta-taammm! Kate Middleton'ın doğum sonrası ilk daveti ve elbisenin korkunç PARLAKLIĞI!! Bunca yıldır ne giymiş, ne yapmış, bu kadın prenses olmak için doğmuş diye ensesindeyim ama ilk kez bu kadar coşkun bir tuvalet içinde görüyorum kendisini. Anne oldu, tahta bir varis bıraktı diye daha da naifleşmesini beklerken kadın birazdan Maksim'de sahne alacak gibi çıktı karşımıza. Tabi allah sonunu kaynanasına benzetmesin de, bir anda bu kadar pırıl pırıl, şıkır şıkır görünce ve Diana'nın hazin sonlu elbise hikayesini okuyunca ister istemez benzettim.
Ya tabii ki William pis babası gibi Kate'i üzüp başka adamların kollarına itmez ama dünya yuvarlak, yerler kaygan her an her şey olabilir... Bu parlaklık kötü bi şeylerin başlangıcı değildir umarım.
Benim mi içim çok fesat yoksa herkesin aklına gelen şeyi mi düşündüm acaba? Elbiseler, royal bebekler, doğum kiloları, aldatılan prensler ve daha fazlası hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum cicişler.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
22 yorum:
sırt dekolteleri de aynı şekilde galiba, ürkütücü bir tesadüf:)
Haklısın Peliiinn
Elbisenin parlaklığı bir yana benim aklıma takılan kate'in hamilelikle aldığı kilolar oldu. O muhteşem düğündeki muhteşem gelinlikli zarif kate gitmiş altın gününde kısırları, börekleri löpleten kadın tipli bir kate gelmiş
Neden hep benzer kıyafetler giyiyor kate diye düşünmekteyim her gördüğümde
Sanki Diana'nın giydiklerinin benzerlerini(renk,model) seçiyor özellikle
Her gördüğümde bi aklıma takılmıyor değil
attığın başlığı yesinler alskllksa
Büyük ihtimalle kraliyet geleneğidir bu. çocuk doğurana kadar daha pastel ve gösterişsiz renkler giyiyorlardır. çocuk doğurunca daha mühim ve kaale alınır bi insan haline geliyolardır aile için. o nedenle de gösterişli, kraliçe kıyafeti modunda takılıyolardır.
kate de birtane ama kimse Diana'nın eline su dökemez. zarif stilini ben de yazmıştım diana'nın
http://elifinmesajivar.blogspot.com/2013/08/stili-sevilesi-kadnlar-prenses-diana.html
Haha pelin :D "Anne oldu, tahta bir varis bıraktı diye daha da naifleşmesini beklerken kadın birazdan Maksim'de sahne alacak gibi çıktı karşımıza" şurada çok hak verdim ve sesli güldüm resmen :) benzerliği, kiloları falan bıraktım da cidden o ne parlaklık!
Çok kilo almamış ya haksızlık yapmayın sizde daha ne kadar oldu doğum yapalı.
bu benzerliği illuminati, amarika'nın oyunu, o göz nereye bakıyor temalı bloglarda "doğuran prenseslerin üzerindeki değişimin toplumsal mesaj içeriği", "renkler ve tarz değişikliğiyle subliminal mesaj veriyorlar" başlıkları altında okumadığım için öyle mutluyum ki!
Kate'in tarzına içim giderdi bu yaşta ah be ne güzel kadın vay be ne güzel yakışmış derdim ama olmamış bu kıyafetle resmen "bizimla diğilsın"
gazino şarkıcıları gibi.
Yalniz dogum kilolari falan denmis de.. etrafimizdaki dogum yapmis kuzen komsu kizi vs ile kiyaslandiginda goruyoruz ki hatun dal gibi. Bizim ikiye yarsan ikinci bir insan cikacak kadar kilo alan hamilelerimizin yaninda Kate in bu hali bana hala cok zarif geliyor. abartmasak mi ne?
kızım amy kitabını yazacaktıın
Senin fesatlığın sanki biraz :) KATE YAPMAZ ÖYLE ŞEY O KOCASINI SEVİYO TAĞAAAM MII?? DFGHJKLDFJ
Doğurmuş biri olarak bu şaaşalı ve yalp yalp eden elbisenin sebebi bence doğumdan sonra kendini tekrar iyi, bakımlı, hoş hissetmek... Yıkılmadım ayaktayım mesajı yani. Saçları biraz toparlamış daha kötüydü diğer görüntülerinde.
Diana'nın hikayesi hep çok üzmüştür beni, sen o çirkin adamı sev, aşık ol, evlen, (yazık cidden aşık olmuş) sonra da o seni kendinden de çirkin biriyle aldatsın... Bu parlak elbisesi artık çarls'dan ümidi kesip hayatına devam ettiğini ilan ettiği resim.
Hala zayif Kate bence... Elbisesi de bana guzel geldi valla... Bi' de Dianan'nin ayagindakiler babet mi ne?!
ben kate i beğendim ama cidden kate in genel bakışta tüm giydikleri yaptıkları hareketleri lady diana ya çok benziyor acaba bir gelenekmi kendini benzetmek yoksa hevesle kendi isteğiylemi yapıyor bunu anlamadım ama umarım kendi isteği değildir sonuda aynı biter diye korkuyorum
Londra moda haftasını yazmicak mısın? Günlerce takip ettim ama senden okumak çok daha eğlenceli
hakikaten ne abartmıssınız kadının kilosu gayet iyi. hepinizi sıfır bedensiniz ya bir de şişman diyorsunuz :)
Doğumdan sonraki ilk görüntülerinde de giydikleri elbiseler ve duruşlarının da benzerliği dikkat çekmişti. Bence bu Kate'in kaderi. Her iki prensesin de popülaritesi nedeniyle kayıslanmaları çok normal. Sanki Diana yıllar önce ölen kaynanası değil de gelininden rol çalmaya çalışan düğün günü beyaz elbise giyen cadoloz kaynana gibi gösteriliyor. Ahh Katecim çok çekicen sen çoook.
Bence gayet güzel ve zarif her zamanki gibi. Abartmışsın.
Bu yıldan tek beklentim mutluluktan günleri karıştırmak, hiçbir şeyi umursamamak, aşık olmak, bol bol müzik dinleyip harika bir şekilde bronzlaşmak.
ipekk.ersoz@gmail.com
Yorum Gönderme