Gönderen Pinkfreud / 21 Haziran 2012 Perşembe / 30 Comments / 2012 saç modelleri , saç trendleri , yaz için saç modelleri
Saçlarda 2012 Yaz Trendleri!
Hazır Aşk-ı Memnu yeniden başlamış, tatil planları yapılmış, fazla kiloların verilemeyeceği anlaşılıp kendimizi yeme içmeye vermişiz, kim takar kıyafeti, modayı diye düşünüp bugün saçlardan bahsetmek istedim.
Kilo veremiyorlarsa fön çektirsinler! - Pelin Antoinette
Bu yaz gözüme çarpan, hoşuma giden ve popüler olduğunu gördüğüm 3 tane trend belirledim. Kısa saç, örgülü topuz ve hippi tarzı saç aksesuarları. Bi de Emine S. Beder'in işkembe görünümlü bonesi var ki, o zaman mekan tanımayan bir trend!
Artık saçlarım kısacık olsa da, uzun saçlı olsam ilk yapacağım model bu olurdu sanırım. Yazın her türlü kıyafet, aksesuar zaten fazlalık geliyor, bi de aslan yelesi gibi upuzun saçları açıp da gezmek fenalıklar bastırıyor insana, iyi bilirim. O yüzden bu örgülerle renklendirilmiş topuzlar benim favorim. Saçı öne atıp örmeye başlayıp en tepede de topluyorsunuz hop bitti işte! Uzun saçlılar bu trendi mutlaka uygulasın. Ensenize de soğuk su tutun anneeem, bayılırsınız bak sıcaktan.
İkinci trend ise saç aksesuarları. Yine bu trendi de sadece uzun saçlılar uygulasın. Kısa saçta dal üstünde saksağan gibi görünüyor. Gündüz değil de yaz gecesi partilerinde, etkinliklerinde kullanılabilir. Gündüz insanın alnı pişer zaten, kim takar ki 50 derece sıcakta bunları. Ama gece takın, takıştırın. Benim gözüme çarpan güzel modeller Topshop ve Accessories mağazalarındaydı. Bi 10 gün daha bekleyip indirimden faydalanın. Bantsızlıktan ölmediniz ya.
Veee son trend de tabii ki kısa saç. Ay valla kendim kestirdim diye moda demiyorum. Kimi görsem saçını kestirmiş ya da kestirmek istiyor. Zaten artık ipek gibi belden aşşalara kadar dökülen, zülüf zülüf saçlar azcık kezban işi mi duruyor ne? Sizce? Ay neyse, trend diyorduk, kısa saç diyorduk. Kulakların hemen altında, omuzların hemen üzerinde biten bu saç modeli yazın en gözde modeli.
Hadi bakalım artık çarşı pazar yolları mı, kuaför yolları mı görünür bilemedim. Tek bildiğim bu sıcaklarda kafamı buz dolu bir kovanın içine tutmak istediğim o kadar!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
30 yorum:
benim de favorim orgulu topuzlar bu sicaklarda ne zaman kafami kazitmak isteyip cinnet geciricek gibi hissetsem hemen yardima kosar:)
http://ecemakar.blogspot.com/
bende kestirdim,upuzun saçlarımı.... hiç kıyamam diyodum ama bi kestirdim tam 3 yıldır kısa kullanıyorum :))) bunun rahatlığı,zevki,tarzı başka.kesinlikle katılıyorum canım.
zaman mekan tanımayan trendler arasında bi de üstüne kaçak kat çıkılmış ömer çelakıl saçı var efenim; unutmayalım.
http://fiyuvfit.blogspot.com/
Pelin Antoinette'e saygılar :) ne de güzel demiş :D
ben de istiyorum bu örgüleriiii! Ama saçlar kıvırcık: Uzadıkça kıvrılii uzadıkça kıvrıliiii. Napçaz anacıım bize be öneriyorsun peki:))))
www.cosmossstyle.com
Saçımı daha geçen hafta kestirdim *-* Ama keşke şu örgülü modeli önceden görseydim demedim de değil hani. Ama eminim ben de öyle durmazdı :D Yine çok senli, çok güzel, okurken çokça keyif aldığımız bir yazı olmuş, tişikkir eder, yeni bir Antoinette yazısına daha görüşmek üzere, baybaylarım efenim. *-*
Pelin bir ricada bulunacağım; kıvırcık saçlar için bir post yazsan,gözlemlerini aktarsan önerilerini belirtsen ne ne ne güzel olur! Yazarsan didik didik okuyacağımdan ve dikkate alacağımdan şüpen olmasın.Öptüm!
@Adsız: Kendimi bildim bileli düz saçlı olduğumdan kıvırcık saçlılar ne gibi sorunlar yaşar, hangi ürünleri kullanmalıdır, nasıl modeller yapmalıdır gibi konularda hiçbir bilgim yok :( Bilgim ve ilgim olmayan bir konuda da ordan burdan öğrendiğim kitapsal bilgileri kullanarak bir yazı yazarsam çok yapay olur :((
Haklısın.Yinede çok çok teşekkür ettim samimiyetin için. ;)
Bende şu sıralar kısa saçı çok istiyorum ama kıvırcık olduğumdan nereye gitsem kabarır diyorlar, sonrada kesmemeye ikna ediyorlar...
Sac bakimliysa,karisik degilse, ozellikle dogalsa ve kesimi iyiyse uzun sac asla kezban durmaz bence :)
bende bu model gıbı ama daha asimetrik olanlarını seviyorum daha şık duruyor ense tamamen acık bir tafa kulak hızası diğeri kısa çok hoş denemelisin cnm
ah keşke kıvırcık,bonus kafalar için de bir kaç resim bir kaç öneri koysaydın çok sevgili yazarım. :*
yarım saattir örgülü modelleri deniyorum ve başarılı olamadım. tebrikler beceriksizlik plaketi kazandım
Biraz konuyla alakasiz olucak ama bu yaziyi taciz etmek zorundayim Yaz icin bir suru planlari olupta yaza gelince evde pinekleyen hanimlar icin yazin suralara gidin sunlari yapin sunlari gorun diye yaz aktiviteleri yazisi Bekliyoruz senden pelincigim
lütfen tüylü küpeler ile ilgili bir yazı yazar mısın alıcam ama karar veremiyorum lütfen yaz :)
facebookta sayfam var moda hayranları beğenirseniz sevinirim bi kot bi tişört hayranınım
http://www.facebook.com/sammodahayran
http://9gag.com/gag/4560584 bak pink sen
Annem de uzun saçların köylü kızı gibi olduğunu söylüyo. Bakımsızsa Kezban oluyosun kaçarı yok yani :)
http://gulsherbeti.blogspot.com/
uzun zamandır kısa saçlıyım, uzun saçlı resimlerime bakınca da "ay ne kezbanmışım" demekten başka bi şey yapamıyorum. bu aralar istediğim yeni modelse kazıtmaktan hallice bi şey, bakın isterseniz: http://sirk-ucubesi.blogspot.com/2012/06/yeni-sevgiliye-yeni-sac-gerek.html
Pelincim california style la ilgili bi yazi yazar misin o tarza ilgim var ama senin zevkine guvendigim icin bu konuyu ele almani isterim
kelebek ödül törenini yazmıcakmısın peliin?
Dağınık topuz milli bir saç modeli olunca bende örgü modellerine bayılır oldum. :)
madambfashion.blogspot.com
Bloguma beklerim bende
Teşekkürler. Çok güzel bir blogunuz ve faydalı paylaşımlarınız var.
dal üstünde değil dam üstünde saksağan :/
ilk resimde mavi bişey giymiş olan kızın saçına bayıldımmm önden nasıl görünüyordur acaba? Kuzenimin düğünü var ben de bu tarz bi model istiyorum:)
ya benim de saçlarım kısaydı sonra okul formasına uymuyo kötü duruyo diye uzatıyorum şu an ama biri bi cesaret verse kestiririm yani öyle seviyorum kısa saçı bi de yüzün güzelse çok güzel duruyo :)
Bende saçımı yeni kestirdim. önü uzun arkası kısa model yaptırdım. Ama banyodan sonra çok çabuk kuruyor ve kabarıyor. nasıl ve ne şekil vereceğimi bilemiyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim :)
Bende saçımı yeni kestirdim. önü uzun arkası kısa model yaptırdım. Ama banyodan sonra çok çabuk kuruyor ve kabarıyor. nasıl ve ne şekil vereceğimi bilemiyorum. Öneride bulunursanız çok sevinirim :)
Yorum Gönder